1. HABERLER

  2. Bende varım dedi
Bende varım dedi

Bende varım dedi

Üç haftadır galibiyet yüzü göremeyen Gölbaşı spor, lider Etimesgut spor’u üç gol ile devirdi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Spor, Süper Amatör ligin 5. haftasında Lider Etimesgut Sporu kendi sahasında konuk etti. Üç haftadır galibiyet yüzü göremeyen Gölbaşı spor, lider Etimesgut spor’u üç gol ile devirdi. Gölbaşı Spor bu galibiyetle 11. sıraya yükselirken kötü gidişene son vererek taraftarını mutlu etti.

Gölbaşı Belediye Spor Süper Amatör ligde 3 haftadır galibiyete hasret kalmıştı. Aradığı şansı 5. haftada da oynadığı yenilgisiz lider Etimesgut Sporu 3-0 yenerek bu yarışta bende varım dedi.

Gölbaşı Spor, Etimesgut karşısında üstün bir futbol ile 3-0 yenerek liderlikten indirdi. Gölbaşı Belediye Spor’un ilk yarıyı 25. dakikada Emrah’ın golüyle 1-0 bitirdi. İkinci yarı da maçın kontrolünü  elinde tutan Gölbaşı spor, Etimesgut Spor’a sahayı dar etti. Maçın 23. dakikasında  golcu Emrah’ın tekrar sahneye çıkarak takımının ve kendinin 2 golünü attı. Maçın 78 dakikasında 1 de penaltı kazanan Gölbaşı Spor, Yasin’in penaltı vuruşundan kazandığı gol maçın skorunu belirledi.

Gölbaşı Belediye Spor haftalardır aradığı şansı Süper Amatör’ün lider ve yenilgisiz takımı Etimesgut Belediye Sporu 3-0 yenerek bu yarışta bende varım dedi.

Gölbaşı Belediye Spor’da Bomba 2 transfer

Gölbaşı Belediye Spor takıma 2 yeni bomba transfer yaparak takımın gücüne güç kattı. Gölbaşı Belediye Spor, Samsun Spor’un Santrafor oyuncu Burak Elitop’u ve Yenimahalle Belediye Spor’un orta sağa oyuncusu Halit Özbayram’ı takıma transfer etti. Takıma yeni katılan oyuncuların gelecek hafta oynanacak olan Polatlı Spor maçında forma giyecekleri öğrenildi.

 

Bu haber toplam 1828 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.