1. HABERLER

  2. Bey Balta'dan eğitime destek
Bey Balta'dan eğitime destek

Bey Balta'dan eğitime destek

Eğitim alanında Gölbaşı’nda birçok hizmete imza atan Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Murat Bey Balta bu defa da Rize Ardeşen’deki minik öğrencilerin isteklerine kayıtsız kalmadı.

A+A-

Eğitim alanında Gölbaşı’nda birçok hizmete imza atan Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Murat Bey Balta bu defa da Rize Ardeşen’deki minik öğrencilerin isteklerine kayıtsız kalmadı. Birçok toplantı da öğrencilere ‘Gençlerin en az bir dil öğrenmeniz gerekir’ diyerek nasihatlerde bulunan Bey Balta’nın bu nasihatleri sözde de kalmadı.

fd.jpg

Ardeşen Alparslan İlköğretim Okulu öğrencilerinin okullarında bir dil sınıfı açılmasını ve İngilizce öğrenmek istediklerini öğrenen Bey Balta, okul öğretmenlerinden gelen isteği geri çevirmedi. Dil sınıfı için gerekli olan malzemelerin temin edilmesi adına gerekli girişimlerde bulunan Murat Bey Balta, Ardeşen Alparslan İlköğretim Okulu’na bir bilgisayar, bir adet projeksiyon cihazı ve 40 adet konçaklı sandalye gönderilmesini sağladı. Murat Bey Balta’nın girişimleri sonucunda gönderilen malzemeler ile okul yönetimi tarafından dil sınıfı oluşturuldu. Okullarında dil eğitimi almaya başlayan minik öğrenciler ve okul yönetimi Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Murat Bey Balta’ya yapmış olduğu yardımdan dolayı teşekkür ettiler.

Okullarında dil sınıfı açmak için malzeme eksikliğinin tamamlanmasını sağlayan Bey Balta’ya sonsuz teşekkürlerini sunan öğrenciler, yeni sınıflarında dil eğitimi almaya da başladılar. Minikler, dil eğitiminin çok önemli olduğunu ve bu yıl yeni sınıflarında İngilizce eğitim alacak olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını da sözlerine eklediler.

Bu haber toplam 3219 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.