1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Binomo ticaret platformu
Binomo ticaret platformu

Binomo ticaret platformu

Adından sıkça bahsettirmeye başlayan Binomo platformunu Türkiye’den de kullanabilirsiniz.

A+A-

Binomo ticaret platformu

Adından sıkça bahsettirmeye başlayan Binomo platformunu Türkiye’den de kullanabilirsiniz. Güvenilir bir ticaret platformu olan Binomo, Türkçe dil desteğiyle karşımıza çıkıyor. Türk kullanıcıların da son zamanlarda oldukça ilgi gösterdiği Binomo hakkındaki detayları makalemizde inceleyeceğiz.

Türkiye’de Binomo nedir?


İnternet üzerinden gerçek zamanlı ticaret platformu olan Binomo, kullanılarına ek gelir elde etme imkanı sunuyor. Binomo’yu kullanarak çeşitli varlıklarla işlem yapabilirsiniz. Bu varlıklar: emtialar, şirket hisselerini, döviz çiftlerini ve endeksleri içerir. 

Binomo platformunu kullanarak yatırım yapmaya başlamak için yapmanız gereken websitesi https://binomo.com/ adresine gitmeniz ve üye olmanız. Üye olduktan sonra Binomo’ya giriş yaparak Binomo’nun sizlere sunmuş olduğu birçok avantaj ve fırsatlardan yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Yorumlar


YouTube’da Binomo hakkında birçok kullanıcı video çekiyor ve yorum yapılıyor. Bu videolarda Binomo genel hatlarıyla anlatılıyor veya Binomo kullanıcıları birbirleriyle taktiklerini paylaşıyor. Gelin birlikte Binomo yorumlarına göz atalım. 

Rohit Rawat: «Binomo’yu seviyorum. Mükemmel bir hizmet platformu ve ayrıca en iyi müşteri destek hizmetlerine sahip». 

Aquarius Zaara: «İnternet üzerinden ticaret yapmak isteyen yeni kullanıcılar için mükemmel bir platform” yorumunu bırakmış».

Taabeer Ahmad: «Binomo’yu hali hazırda online ticaret platformum olarak kullanıyorum ve bundan oldukça memnunum” diyerek, Binomo hakkındaki olumlu geri dönüşünü iletiyor».

Hesap Türleri


Binomo hesabınızın türüne göre birbirinden farklı ve birbirinden özel avantajlara sahip olabilirsiniz.  Farklı hesap türlerine göre bonuslar ve hediyelerden yararlanabilirsiniz. Ayrıca, hesap türlerinin sunduğu bonuslar dışında Binomo bonus kodu girerek ya da Binomo para yatırmama bonusu (Binomo no deposit bonus) ile bonus fırsatlarından yararlanabildiğini belirtmek isteriz. 

Aşağıda hesap türlerine göre sahip olabileceğiniz avantaj ve fırsatları inceledik:

Demo


Binomo demo hesap ile, gerçek zamanlı piyasada yatırım yapmadan önce denemeler yapabilirsiniz. Hesap açıldığında zaten Binomo hesabınıza $1000 sanal para yatırır. Bu denemeler tecrübe ve bilginizi arttırarak, gerçek hesabınızda daha doğru tahminler yaparak kazançlar elde edebilirsiniz. Demo hesap eğitim amaçlı olup, demo hesaptan para çekimi söz konusu değildir.

Standart


Standart hesabınız ile:

  • 40 ve üzeri varlıklara sahip olabilirsiniz.
  • Para çekme talebiniz sisteme iletildikten sonra sistemden 3 gün içerisinde geri dönüş alabilirsiniz (süre, ödeme türüne göre değişiklik gösterebilir).
  • Yüzde 100’e varan para yatırma bonusu avantajından yararlanabilirsiniz.
  • Yüzde 85’e varan karlılık yüzdesine ulaşabilirsiniz (tahmin doğru olduğu takdirde).
  • Ücretli veya ücretsiz turnuvalara katılabilirsiniz.

Gold


Altın hesabınız ile:

  • 50 ve üzeri varlıklara sahip olabilirsiniz.
  • Yüzde 150’ye varan para yatırma bonusu avantajından yararlanabilirsiniz.
  • Yüzde 90’a varan karlılık yüzdesine ulaşabilirsiniz (tahmin doğru olduğu takdirde).
  • Eksi işlem yapılması durumunda her Pazartesi yatırımın yüzde 5’ini iade alabilirsiniz.
  • Ücretli veya ücretsiz turnuvalara katılabilirsiniz.
  • Yatırımlarınızı sigortalı bir şekilde yapabilirsiniz ve sigortalı işlemlerden sonra hesabınızdaki tutar sıfıra ulaşırsa yatırımınızın bir kısmı iade edilir (işlemden önce yatırımı sigortalama isteğinizi yöneticinize bildirmelisiniz).
  • Happy hour avantajından yararlanabilirsiniz.
  • Kişisel yöneticiye sahip olabilir.
  • Bu hesaptan çekilen para 24 saat içerisinde müşterinin banka hesabına yansır (süre, ödeme türüne göre değişiklik gösterebilir). Bazı ödeme seçenekleri ile çekilmesi yine de 3 güne kadar sürebilmektedir.

VIP


Hesap statüsünün en yüksek olduğu VIP hesap ile:

  • 60 ve üzeri varlıklara sahip olabilirsiniz
  • Yüzde 200’e varan para yatırma bonusu avantajından yararlanabilirsiniz.
  • Yüzde 90’a varan karlılık yüzdesine ulaşabilirsiniz (tahmin doğru olduğu takdirde).
  • Eksi işlem yapmanız durumunda her Pazartesi yatırımınızın yüzde 10’unu iade alabilirsiniz.
  • Ücretli veya ücretsiz turnuvaların yanı sıra VIP turnuvalara katılabilirsiniz
  • Sigortalı işlemler yapabilir, bu işlemlerden sonra hesabınızdaki tutar sıfıra ulaştığı taktirde yatırımınızın bir kısmını geri alabilirsiniz (işlemden önce yatırımı sigortalama isteğinizi yöneticinize bildirmelisiniz).
  • Happy hour etkinliğinden yararlanabilirsiniz.
  • Kişisel yöneticinizin tercihlerinizi dikkate alarak oluşturacağı program ile risksiz işlem ve hediyeler alabilirsiniz.
  • Risksiz işlemler ile başarılı işlemler bakiyenizi doldurur ancak eksi işlemler bakiyenizi azaltmaz. Risksiz işlemler «Hediyeler» kısmında görünür ve onları istediğiniz zaman etkinleştirebilirsiniz
  • Bu hesaptan çekilen para 4 saat içerisinde müşterinin banka hesabına yansır (süre, ödeme türüne göre değişiklik gösterebilir). Bazı ödeme seçenekleri ile çekilmesi yine de 3 güne kadar sürebilmektedir.

Binomo nasıl kullanılır?


Öncelikle belirtmemiz gerekir ki; Binomo nasıl oynanır diye değil, nasıl kullanılır diye sormamız gerekiyor. Çünkü Binomo, bir oyun değil ticaret platformu. Bu platformda gerçek zamanlı piyasada yatırım yaparak ek gelir elde edebilirsiniz.

Binomo’ya giriş yapmak için https://binomo.com/ adresine gitmeniz gerekiyor. Adrese gittikten sonra hali hazırda üye iseniz giriş yaparak platforma erişebilirsiniz. Üye değil iseniz, “Üye Ol” sekmesinden üye olabilirsiniz. Üye olmak için email adresinizi, Binomo’ya girerken kullanacağınız şifreyi ve para birimini seçtikten sonra “Hesap Oluştur” a tıklayarak üye olabilirsiniz. Üye olduktan sonra giriş yaparak Binomo’yu kullanmaya başlayabilirsiniz.

Peki, Binomo’dan para kazanmak mümkün mü? Binomo, size sunduğu eğitim bölümüyle sizlere teknik öğretmeye, analiz yeteniğinizi geliştirmeye ve böylelikle daha sağlıklı yatırım yapmanız için var olan bir platform. Kolay yolla Binomo ek gelir kazanmaya değil,  sizlerin bilgi ve becerisiyle yapacağınız ticarete odaklanmanız gerekiyor.

Eğitim


Binomo platformuyndaki bir diğer önemli sekme “Eğitim”. Bu sekmede Sıkça Sorulan Soruları ve Terimler Sözlüğü’nü bulabilirsiniz. Platformu kullanmanız için gerekli olan bütün terminoloji ve bilgiler bu sekme altında mevcuttur.

Binomo’nun yatırımcılar için olan bölümünde ise seviyenize göre strateji eğitimleri mevcut. Başlangıç, orta ve profesyonel olmak üzere 3 farklı seviyede stratejileri gösteriliyor. Binomo bu stratejiler bölümü ile, kullanıcılarının tecrübe ve bilgisini arttırmak istiyor. Binomo’nun sunduğu stratejileri benimsemeniz halinde işlemlerinizi bu stratejiler ile yapabilirsiniz. Unutmayın ki bu stratejiler size bir kazancı garanti etmez. Bu stratejileri uygulamak tamamen kullanıcının sorumluluğundadır. 

Turnuvalar


Binomo kullanıcılarına ücretli ve ücretisiz olmak üzere turnuvalara katılma şansı sunuyor. Ücretli turnuvalara katılmak için bakiyenizde turnuvanın giriş bedeli ve üzerinde bir tutarın bulunması gerekiyor, aksi halde turnuvaya katılamıyorsunuz. Ücretisiz turnuvalar ise herkese açıktır.

Nasıl para çekilir?


Sizlere, Binomo para çekme nasıl yapılır sorusunun cevabını bu bölümde vermiş olacağız. Binomo para çekimi işlemi için Binomo’ya giriş yaptıktan sonra “Kasiyer” bölümüne giderek Binomo para çekme talebinde bulunabilirsiniz. Hangi yöntemle para yatırdıysanız, para çekme işlemini de ancak o yöntemle gerçekleştirebilirsiniz. 

Binomo withdrawal için günlük, haftalık ve yıllık limitler mevcuttur. Binomo para çekme limit günlük 3.000 $ veya denk bir tutar, haftalık 10.000$ veya denk bir tutar ve aylık 40.000$ veya denk bir tutar olarak belirlenmiştir. Bu limitleri aştığınız vakit; Binomo sermaye çekemiyorum, Binomo para çekme sorunu var diye düşünüp, bu durumdan şikayet edebilirsiniz. O yüzden sizlere tavsiyemiz, paranızı çekmeden önce limitleri kontrol etmeniz. 

Eğer Binomo hesabınıza aktarmak istediğiniz para birimi banka hesabınızın para biriminden farklı ise yüklemek istediğiniz sermaye, bankanızın size sunduğu döviz kuru üzerinden çevrilir.

Binomo uygulamasını indirin


Binomo mobil uygulamasıyla, Binomo’yu istediğiniz zaman istediğiniz yerden kullanmaya başlayabilirsiniz. Binomo mobile uygulamasını hem iOS hem Android işletim sistemlerinde kullanabilirsiniz. App Store ve Google Play Store'dan uygulamaya erişebilirsiniz.

Binomo'yu sadece bilgisayar üzerinden kullanmak zorunda değilsiniz. Binomo mobile uygulamasını android üzerinden indirebilirsiniz, https://binomo.com/tr/promo/android.

Güvenli ticaret uygulaması mı yoksa aldatmaca mı?


Binomo 2018’den beri Uluslararası Finans Komisyonu’nun Kategori “A” üyesidir. Bu şekilde, Binomo hizmet kalitesini, ilişkilerin saflığını ve tarafsız bir uyuşmazlık çözümü kuruluşu tarafından sağlanacak korumayı garanti ediyor. Bu bilginin başlı başına bir güven oluşturduğunu düşünüyoruz. Binomo güvenilir mi sorusuna bizim cevabımız kısa ve net; evet, güvenilir. 

Ayrıca, Binomo dolandırıcılığı veya Binomo şikayet gibi konularda size destek olabilecek Binomo müşteri hizmetleri mevcut. 7/24 canlı teknik destek ekipleriyle iletişime geçebilir, [email protected] Binomo email adresine ulaşıp destek talep edebilirsiniz. 

Sonuç

Binomo güvenilir bir ticaret platformu olarak beklentileri karşıladığını söyleyebiliriz. Farklı üyelik türleriyle, sunduğu avantajlarla, eğitim bölümüyle, mobil uygulamasıyla ve müşteri destek ekipleriyle müşteri memnuniyetinde önemli yol kat etmiş ve müşteri memnuniyetini üst düzeye çıkarmış gibi duruyor. 

Hali hazırda online ticaret yapan veya yapmak isteyip tecrübesiz olan kullanıcılara tavsiyemiz Binomo’ya bir göz atmaları. Binomo, her yönüyle kullanıcılara hitap ediyor ve kullanıcılara güvenli ve uygun bir şekilde ticaret yapmaları için inanılmaz bir fırsat sunuyor. Ancak tekrar hatırlatmada fayda var; ticaret riskli bir iştir ve siz de ticaret yaparak bir risk almaktasınız. Bu bağlamda, bilgi ve tecrübeniz ne kadar fazla ise ticaretinizin riski o kadar azalacaktır. 

 

Bu haber toplam 3778 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum