1. HABERLER

  2. Bizim Ercan iktidara yürüdü
Bizim Ercan iktidara yürüdü

Bizim Ercan iktidara yürüdü

CHP Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek Yaptığı mitinginde partililere seslendi. Mitinge CHP İl Başkanı, Genel Başkan yardımcıları katılırken, Ankaralı sanatçı İbocan sahne aldı.

A+A-

CHP Belediye Başkan Adayı  Ercan Şimşek  Yaptığı mitinginde partililere seslendi. Mitinge CHP İl Başkanı, Genel Başkan yardımcıları katılırken, Ankaralı sanatçı İbocan sahne aldı.

Heyecanın dorukta olduğu mitingde Ankaralı sanatçı Ali Can konser verdi.  Ayrıca Mitinge il başkanı  Zeki Yalçın, Milletvekilleri, genel Başkan yardımcıları ve çok sayıda partili katıldı.

Şimşek Odabaşı’na Yüklendi

CHP Belediye başkan adayı Ercan Şimşek mitingde bir konuşmasında imardaki haksızlıklara değinerek  rakibi Yakup Odabaşı’na yüklendi. Şimşek ,  Gölbaşı merkezdeki imarı çıkmaza sokan  ve hiçbir mahallede imarlaşmayı  tamamlayamayan  Odabaşı, Tulumtaş Mahallesinin imarını bitirdi.  İmarda başka dönen olayları bizler biliyoruz. 2009 yılında verdiği sözlerin hiç birini yapmadı. 2014 yerel seçimlerde hazırladığı seçim kitapçıklarına bakın yine aynı sözleri veriyor. Odabaşı sözünde  hiç durmuyor zaten.

Alt geçidi yapacağına söylüyor. 2009 yılında seçimi kazandığında alt geçidi yapma yetkisini gelir gelmez Büyükşehir belediyesine iade etti. Şimdide ben yapacağım diyor. Odabaşı önce yaptığı pankartların resimlerin hesabını  versin. 5 yılda pankart yaptı. Kendi resimlerini astı. Başka yaptığı bir şey yok. Bizler 30 Martta bu gidişe son vereceğiz. Gölbaşı’nı yaşanır bir kent yapmak için biz hazırız.

 

1958322_10152264691132716_1138897612_n.jpg

500 kişi ile yürüdüler

CHP yaptığı mitingden sonra yay yürüyüş yaptılar. Yaklaşık 500 kişi ile Gaffar Okan Caddesinden Karanfil caddesine kadar  yürüdüler. Ellerinde bayrakla beraber  yaklaşık 500 kişilik  grubun önünde CHP Belediye başkan adayı Ercan Şimşek  ve meclis üyeleri  yürüyerek güç gösterisinde bulundular.

 dsc_2942.jpg

dsc_2964.jpg

dsc_3016.jpg

dsc_3085.jpg

Kaynak: Süperyeni haber

Bu haber toplam 2125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.