1. HABERLER

  2. Bizimle yürü Gölbaşı
Bizimle yürü Gölbaşı

Bizimle yürü Gölbaşı

Milliyetçi Hareket Partisi (2009-2014) Gölbaşı Belediye Başkanlığı döneminde Meclis Üyesi görevinde bulunan Mehmet Atak, Naki Yükseker, Hacı Kadir Yıldırım ve Aydın Gülhan’dan oluşan isimler 7 Haziran’da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili seçimleri içi

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (2009-2014) Gölbaşı Belediye Başkanlığı döneminde Meclis Üyesi görevinde bulunan Mehmet Atak, Naki Yükseker, Hacı Kadir Yıldırım ve Aydın Gülhan’dan oluşan isimler 7 Haziran’da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili seçimleri için sahaya indiler.
Gölbaşı’nda, 2009-2014 yıllarında Gölbaşı Belediye Meclisi Üyesi iken prestij projelerin hayat bulmasında katkıları olan bu isimler 7 Hazirana kadar yoğun bir tempo ile ilçe teşkilatı, bölge milletvekili adayları ve Seçim Koordinasyon Merkezinin programı doğrultusunda özellikle köy konumundan mahalle konumuna dönüşmüş olan yerlerde etkin çalışma yapacaklarını söylediler.

BİZİMLE YÜRÜ GÖLBAŞI
Meclis Eski Üyeleri yapmış oldukları açıklamada “Görev alınmaz, verilir düsturu ile çıktığımız bu yolda Teşkilatımızın emrinde olduğumuzu ifade ediyoruz. Yılmadan Yıkılmadan Gölbaşılı insanlarımıza TÜRKİYE GERÇEKLERİNİ partimizin politikalarını, anlatmak için BİZİMLE YÜRÜ GÖLBAŞI diyeceğiz şeklinde konuştular.

Bu haber toplam 2569 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.