1. HABERLER

  2. Bülent Ersoy ve çıtır sevgilisi canlı yayına bağlandı
Bülent Ersoy ve çıtır sevgilisi canlı yayına bağlandı

Bülent Ersoy ve çıtır sevgilisi canlı yayına bağlandı

Bülent Ersoy ve sevgilisi canlı yayına katılarak aldatılma olayına açıklık getirdi.

A+A-

TNT ekranlarında yayınlanan Arım Balım Peteğim programına telefonla katılan Bülent Ersoy ve genç sevgilisi Berk Yılmaz aldatılma olayına açıklık getirdiler.

"YALNIZ BÜLENT ERSOY'A MÜNASIR DEĞİL"

Aldatılma olayı ile ilgili olarak kendisine herhangi bir açıklama yapılmadığını belirten Ersoy, bu konuda konuşmaya yetkili olmadığını belirtti. Kendisinin birinin kolunda yakalanmadığını ifade eden Diva, şu açıklamalara yer veri: ''Bu olay yalnız Bülent Ersoy'a münasır değil. Neredeyse aldatılmayan kadın ya da erkek hiç yok gibidir. ''

"ÇEKME KULAĞINI"

Bülent Ersoy, aldatılma meselesi ile ilgili olarak açıklama yaptığı esnada kulağını tutarak masaya vuran Petek Dinçöz'e de tepki gösteri. Dinçöz'ün hareketini gördüğünü belirten Ersoy: ''Çekme kulağını, kulağını çekme. Görüyorum seni buradan. Ben senin kocanın böyle bir şey yaptığını duymadım. Duysaydım evvela o herifi ben yolardım'' dedi.

"ALDATTIYSA ALLAH'INDAN BULSUN"

Bülent Ersoy'un aldatmayan kadın ya da erkek var mıdır şeklinde bir soru yönelttiği Petek Dinçöz dedesini örnek gösterdi. Can Tanrıyar'a da göndermede bulunan Dinçöz: ''Aldattıysa Allah'ından bulsun'' ifadelerine yer verdi.

GENÇ SEVGİLİ DE CANLI YAYINA KATILDI

Bülent Ersoy'un açıklamalarının ardından, geçtiğimiz günlerde genç bir kadınla görüntülenen Berk Yılmaz katıldı canlı yayına. Aldatıp aldatmama olayına yanıt vermekten kaçınan Berk Yılmaz konuyla ilgili olarak: ''Bülent Hanım'la konuştuk bu konuları.Aramızda sorun yok, birlikteliğmiz devam ediyor" dedi.

BÜLENT ERSOY'UN ALDATILMA OLAYINA TEPKİSİ

BERK YILMAZ'IN ALDATILMA OLAYINA YANITI

Bu haber toplam 3304 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.