1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Bülent Kuşoğlu’ndan Aksoy’a destek
Bülent Kuşoğlu’ndan Aksoy’a destek

Bülent Kuşoğlu’ndan Aksoy’a destek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’ndan Aksoy’a destek Ankara’da Mansur Yavaş, Gölbaşı’nda Mahmut Aksoy için çalışmalıyız

A+A-

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Millet İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy’u ziyaret etti.

Kuşoğlu’ndan Aksoy’a destek

Yerel seçimlere bir hafta kala partilerin seçim çalışmaları da son hızla devam ediyor. Seçim çalışması kapsamında Gölbaşı’na gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent KuşoğluMillet İttifakı çalışmalarına katkı sunmak için vatandaşlarla buluştu. Beraberinde CHP Gölbaşı İlçe Başkanı İbrahim Karaca birlikte Gölbaşı Belediye Başkan adayı Mahmut Aksoy’un Ankara Caddesi’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Kuşoğlu, Aksoy’a desteklerinin tam olduğunu dile getirdi.

“Beka sorunu yok geçim derdi var”

Gölbaşı Belediye Başkan adayı Mahmut Aksoy ve Millet İttifakı Belediye Meclis üyesi adayları tarafından karşılanan Bülent Kuşoğlu ziyarette yaptığı konuşmada,  ‘’ Seçimler normal şartlarda demokrasi bayramıdır.  Siyasetçiler halkı ziyaret eder, halkta siyasetçileri dinleyerek karar verir.’’ dedi.Mevcut iktidar tarafından bu seçimlerin beka sorunu haline getirildiğini anlatan Bülent Kuşoğlu, ‘’Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar ile ekonominin ve yoksunluğun konuşulacağı bir seçim olmaktan çıkarılmak isteniyor.  Genel siyasetin konuşulduğu bir seçim olmaktan çıkarmak istiyorlar. Halkın beka sorunu yok geçim derdi var.” ifadelerini kullandı.

Ankara’da Mansur Yavaş, Gölbaşı’nda Mahmut Aksoy için çalışmalıyız

“Ankara’da Mansur Yavaş, Gölbaşı’nda Mahmut Aksoy kesinlikle seçimi alacaktır.” Diyen Kuşoğlu, “Seçimden sonra da Gölbaşı’nın daha yaşanılabilir kent olması için Mansur Yavaş ile Mahmut Aksoy el ele verecektir.Ben milletin ferasetine güveniyorum.” Dedi.

Bu haber toplam 4525 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.