1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bursa Kültürpark Arena kapılarını açıyor
Bursa Kültürpark Arena kapılarını açıyor

Bursa Kültürpark Arena kapılarını açıyor

Kültürpark Arena 28 Temmuz'da kapılarını müthiş bir konserle açıyor.

A+A-

 

Açıkhava etkinliklerinin, sahne ve gösteri sanatlarının, konserlerin gerçekleştirilebileceği Bursanın ilk, Türkiye'nin en modern ve farklı konseptiyle tek olan konser ve etkinlik alanı Bursalılara özel bir konserle kapılarını açıyor...


KÜLTÜRPARK ARENA

Klasik park anlayışına yeni bir soluk, bakış açısı getiren 20.000 kişilik seyirci kapasitesiyle, uluslararası standartlarda bir konser ve etkinlik alanı olan Kültürpark Arena en son teknoloji ve modern altyapısıyla, seçkin sahne tasarımıyla desteklenerek sanatçıların ve iddialı sahne showlarının vazgeçilmez mekânı olacaktır.
Açılışını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Recep Altepe'nin gerçekleştireceği Kültürpark Arena 28 Temmuz 2011 de saat 19:00 da kapılarını muhteşem bir konserle açıyor. Mekânda aynı zamanda Kent Gönüllüleri Gençlik Doğa Kampı final gecesi de gerçekleştirilerek bu muhteşem konserle kutlanacak.
Farklı konseptte hazırlanmış, sahne tasarımları ve şovlarıyla çok konuşulacak bir konser...


BENGÜ-MURAT DALKILIÇ-KOLPA-VOLGA TAMÖZ-NAZLI

Gençlerin ilgi odağı olan pop müziğin başarılı isimlerinin sahne alacağı unutulmaz konser Bursa Kültürpark'da 28 Temmuz 2011 tarihinde müzikseverlere keyifli anlar yaşatacak.

İLK KEZ AYNI SAHNEDE

Gerçekleştirdikleri konserlerle tüm hayranlarının beğenisini kazanmaya devam eden Bengü, Murat Dalkılıç, Volga Tamöz, Kolpa ve Nazlı'nın ilk kez beraber sahne alacağı gecede Bursalı müzikseverler müziğin keyfini doyasıya yaşama imkânı sunuluyor. Türkiye'nin bu beş popüler sanatçısı kendi klasiklerinden oluşan geniş bir repertuar ile ilk defa aynı sahnede olacak. Ardı ardına sahne alacak sanatçılar müzik severlere en popüler şarkılarını seslendirirken, izleyicilere hayran oldukları sanatçıları bir arada seyretme şansı sunulacak. Bu özel gecede sahne şovları, danslar ve özel gösterilerin dışında konser öncesinde sanatçılar hayranlarıyla buluşarak imza verecek ve beraber fotoğraf çektirme fırsatı bulacaklar.

Bu haber toplam 2312 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.