1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Büyükşehir'den Çankaya'ya yanıt
Büyükşehir'den Çankaya'ya yanıt

Büyükşehir'den Çankaya'ya yanıt

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi’nden yapılan açıklamada, Akay Kavşağı’nda bulunan Emniyet Parkı’nda Çankaya Belediyesi Tarafından yaptırılan Atatürk Anıtı ile ilgili Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın açıklamalarının gerçeği yansıtmadığı

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi’nden yapılan açıklamada, Akay Kavşağı’nda bulunan Emniyet Parkı’nda Çankaya Belediyesi Tarafından yaptırılan Atatürk  Anıtı ile ilgili Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın açıklamalarının gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın, “Ankara Büyükşehir Belediyesi alana, bu anıtın önünü kapatacak şekilde büyük bir reklam panosu yaptırdı” şeklindeki sözlerinin doğru olmadığı belirtilen açıklamada şöyle denildi.

“Sayın Bülent Tanık’ın ifadeleri gerçeği yansıtmamaktadır. Çünkü, Emniyet Parkı’na yaptırılan Atatürk Anıtı, planlanmadan ve yapılmadan önce Büyükşehir Belediyesi’nin Bulvar üzerindeki  Megaboard’u yer alıyordu.

Sayın Bülent Tanık, daha anıt yapılmadan Emniyet Parkı’nda dolaşırken bu megaboardun yerinde kurulu olduğu  fotoğraflarda görülmektedir. (Bu fotoğraflar mail adreslerine gönderildi.)

Durum böyle iken Sayın Bülent Tanık’ın “Ankara Büyükşehir Belediyesi alana, bu anıtın önünü kapatacak şekilde büyük bir reklam panosu yaptırdı”  diye açıklama yapması üzüntü vericidir.

Şu iyi bilinmelidir ki; Atatürk Tüm Türk milletinin tartışmasız en büyük değeridir. Atatürk’ümüzü birilerinin çıkıp çıkarları doğrultusunda kullanması ise ayrıca düşündürücüdür.

Bu haber toplam 1485 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.