1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Büyükşehir'in 2017 bütçesi onaylandı
Büyükşehir'in 2017 bütçesi onaylandı

Büyükşehir'in 2017 bütçesi onaylandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 5 milyar 902 milyon lira olarak belirlenen 2017 yılı bütçesi, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oybirliğiyle onaylandı.

A+A-

Büyükşehir Belediye Meclisi, 25 ilçe belediyesinin ardından, Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve EGO'nun 2017 Mali Yılı bütçelerini görüşerek kabul etti. 

Başkanvekili Ali İhsan Ölmez yönetiminde yapılan Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı'nda; Plan ve Bütçe Komisyonu raporları doğrultusunda, 2017 Mali yılı bütçeleri; Büyükşehir Belediyesi’nin 5 milyar 902 milyon, ASKİ'nin 2 milyar 900 milyon, EGO'nun ise 848 milyon lira olarak onaylandı.  

Meclis’te son olarak görüşülen Çankaya Belediyesi 2017 bütçesinin oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından, 25 İlçenin bütçe görüşmeleri de tamamlanmış oldu.

          Meclis’teki parti gruplarının oybirliğiyle kabul edilen Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve EGO bütçelerinin görüşmeleri sırasında; CHP Grup Başkanvekili Doğan Yılmazkaya, MHP Grup Başkanvekili Ramazan Şimşek,  AK Parti Meclis üyesi Meral Bozoğlu ile Plan Bütçe Komisyon Başkanı Ahmet Arslan, bütçelerle ilgili değerlendirmelerde bulundular. Meclis Başkanvekili Ali İhsan Ölmez de bütçelerle ilgili eleştiri ve görüşleri yanıtladı.

           Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de bütçelerinin  oylanıp kabul edilmesinin ardından, bir teşekkür konuşması yaptı. 

Bu haber toplam 1344 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.