1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Çelenk koyma töreninde dikkat çeken kare
Çelenk koyma töreninde dikkat çeken kare

Çelenk koyma töreninde dikkat çeken kare

Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı İlçe Başkanlığınca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla i Atatürk anıtına çelenk konuldu.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı İlçe Başkanlığınca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla i Atatürk anıtına çelenk konuldu. Çelenk koyma töreni esnasında Atatürk anıtı önünde duran sokak köpeği dikkat çekerken, sokak köpeği çelenk koyma esnasında istifini bile bozmadı. 

Çelenk sunma programına CHP İlçe Başkanı İbrahim Karaca, CHP Gençlik Kolları üyeleri, parti üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu gerçekleştirildi ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Tüm dünya çocuklarının ve ülkemiz çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan CHP Gölbaşı İlçe Başkanı İbrahim Karaca, “Bugün büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açılışını yaptığı Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışını ve aynı zamanda Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz. Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir. Meclisin üzerinde hiçbir güç yoktur. Gazi meclis yurdu düşmandan kurtararak Cumhuriyetimizi ilan etti. TBMM onurlu bir tarihe sahiptir. Meclisimiz çocuklarımızın ve geleceğimizin güvencesidir. Tüm dünya çocuklarının bu gününü kutluyor, bağımsızlık üzerine gözlerini kırpmadan canlarını hiçe sayan başta Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları olmak üzere saygı ve minnetle anıyorum. Bayramınız kutlu, çocuklarımız mutlu, geleceğimiz umutlu olsun” ifadelerinde bulundu.
 

Bu haber toplam 3138 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.