1. HABERLER

  2. Cem uzan Nez'i çiftliğe kapatmış
Cem uzan Nez'i çiftliğe kapatmış

Cem uzan Nez'i çiftliğe kapatmış

Şarkıcı Nez, katıldığı radyo programında ilginç bir itirafta bulundu.

A+A-

Bir dönem sahnelerde yaptığı kıvrak danslarıyla adını duyuran, ardından uzun süren sessizliğe bürünen şarkıcı Nez, geçen ay çıkardığı "Nez Zamanı" adlı single çalışması ile müzik sektörüne hızlı döndü.

1,5 AY ÇİFTLİKTE TUTULDU

Single'ının promosyon çalışmalarına başlayan Nez'in ilk durağı Radyo Klas oldu. Önceki gün Michael Kuyucu'nun sunduğu Michael Show'a katılan şarkıcı, ilginç açıklamalar yaptı. Müzik dünyasına girerken Cem Uzan'ın kendisini albüm teklifi yapmak için bir uçakla çiftliğine götürdüğünü belirten Nez, 1.5 ay boyunca hiçbir yere çıkartılmadığını açıkladı.

''ALBÜM TEKLİFİ ONLARDAN GELDİ''

Bu süre boyunca çiftlikte albümü üzerinde çalıştığını söyleyen Nez, çiftliğe götürülüşünü şöyle anlattı: "O gün 'Nereye gidiyorum' dedim. Dallas sanki. Her an Ceyar çıkacak gibiydi... Her yerde korumalar vardı. Ben bir şey istemedim, elimde bir albümle hiçbir yere gitmedim. Onlardan albüm teklifi geldi."

Eurovision'a katılmak istediğini de belirten Nez, "Türkiye'yi temsil etmek güzel olur. Doğu-Batı sentezi mutlaka yaparım. Ülkemizin enstrümanlarını ön plana çıkartırım. Biz Arap kökenli değiliz oryanlik var elbet ama biraz da halk müziğimizi ön plana getiririm. Türkçe de söyleyebilirim ama İngilizce söylerim" diye konuştu.

Bu haber toplam 6322 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.