1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cemil Turan: Başkan ölüyor kurtarın
Cemil Turan: Başkan ölüyor kurtarın

Cemil Turan: Başkan ölüyor kurtarın

Aziz Yıldırım'ın şekeri 260'a yükselince, Cemil Turan duvarları yumruklayıp böyle bağırdı: Başkan ölüyor kurtarın!

A+A-

Şike soruşturması kapsamında Metris T1 Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Kulübü  Başkanı Aziz Yıldırım, önceki gece yine fenalaşmıştı. Sabaha kadar Metris Cezaevi'nin önünde bir ambulans Aziz Yıldırım'ı olası bir riske karşı Şişli Etfal'e kaldırmak için bekledi. Ancak Yıldırım hastaneye gitmeyi kabul etmedi.

BAŞKAN ÖLÜYOR KURTARIN

Akşam gazetesinden Ercan Öztürk'ün haberine göre; Başına gelenlerden dolayı çok üzülen Başkan Aziz Yıldırım'ın şekeri çıktı. Yıldırım'ın rahatsızlığı akşamın ilerleyen saatlerinde daha da büyüdü. Şekeri 260'a yükselince aynı koğuşta bulunan Cemil Turan duvarları yumruklamaya başladı, bir yandan da bütün gücüyle, 'Başkan ölüyor, kurtarın' diye bağırdı.

ARTIK AKLANMAK İSTİYORUM

Koğuşa gelen görevliler Aziz Yıldırım'ı revire kaldırdılar. İlk müdahalesi burada yapılan Aziz Yıldırım'ın daha sonra Şişli Etfal Hastanesi'ne götürülmesi söz konusu oldu. Ancak Başkan Yıldırım bu öneriyi kararlı bir şekilde geri çevirdi.
Revirdeki doktorlara, 'Hastaneye gitmek istemiyorum. Sizlere güveniyorum. Beni burada iyileştirin. Sağlıklı olayım ki kendimi savunabileyim. Aklanmak istiyorum' diyerek gerekçesini açıkladı. Revirdeki bir psikolog da Aziz Yıldırım'a destek verdi. Rahatsızlığının daha da artma ihtimaline karşılık da ambulans sabaha kadar Metris'in önünde bekletildi.

Bu haber toplam 5036 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.