1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cezaevi müdürü cezaevinde
Cezaevi müdürü cezaevinde

Cezaevi müdürü cezaevinde

Bursa'da, rüşvet suçlamasıyla gözaltına alınan cezaevi müdürü ve beraberindeki 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

A+A-

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'ne yapılan baskında cezaevi müdürü Abdukladir Ö., baş memurlar Ali Ö., Mustafa İ., gardiyanlar Yasin A., Kemal Ö. ile mahkum yakınları Mehmet Ali M. ve Mahmut M. gözaltına alındı. "Rüşvet" suçlamasıyla gözaltına alınan cezaevi müdürü ve gardiyanların, uyuşturucu suçundan tutuklu bulunan bir mahkumun dışarı ile irtibatını sağladıkları tespit edildi.

CEZAEVİ MÜDÜRÜ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Bursa Adliyesi'ne getirilerek mahkemeye çıkarılan zanlılardan Cezaevi Müdürü Abdukladir Ö. baş memurlar Ali Ö., Kemal Ö. ile mahkum yakınları Mehmet Ali M. ve Mahmut M. tutuklanarak Bursa H Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Zanlılardan Mustafa İ. kefaletle serbest bırakılırken, Yasin A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

POLİSE 'LAN' TEPKİSİ

Akşam saatlerinde mahkemenin sona ermesiyle birlikte polis, tutuklu zanlıları Bursa H Tipi Kapalı Cezaevi'nin kapısına getirdi. Zanlıları burada indirerek içeri götürmek isteyen polislere, cezaevinde görevli gardiyanlar ve cezaevinin güvenliğinden sorumlu jandarma ekipleri bağırarak tepki gösterdi. Gardiyan ve jandarma polis ekiplerinin aracını cezaevinin içine sokmasını istedi. Ancak polis içeri girmeyince gardiyan ve jandarmalar polislere tepki göstererek, "Arabayı içeri getirsene lan" diye bağırdı.

Bunun üzerine polis ekipleri de kendilerine "lan" diyen yetkililere tepki gösterdi. Cezaevi Müdürü Abdulkadir Ö.'nün yakınları da basın mensuplarının görüntü almasına engel olmaya çalıştı.

Bu haber toplam 1770 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.