1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Chelsea'nin Arda Turan ısrarı
Chelsea'nin Arda Turan ısrarı

Chelsea'nin Arda Turan ısrarı

Galatasaray ile anılan Didier Drogba transferi ile ilgili olarak İngiltere basını müthiş bir iddia ortaya attı.

A+A-

Dailymail'in haberine göre, Galatasaray kulübü 7 milyon paund artı Drogba karşılığında yıldız oyuncusu Arda Turan'ı Chelsea kulübüne verecek.

Londra ekibinin Arda Turan için hedeflediği rakat 18 milyon paund civarında olurken, Didier Drogba'nın değeri ise 11 milyon paund civarında. Chelsea kulübünün, kendilerine yapılan teklifin yetersiz olması durumunda ise transferden vazgeçmesi de büyük bir olasılık olarak gözüküyor.

ARDA TURAN'DA ISRARLI

Galatasaray takımında sol kanatta görev yapan 24 yaşındaki Arda Turan, daha önceki açıklamasında İngiltere'nin Liverpool takımında forma giymek istediğini söylemiş ve Liverpool takımı bu oyuncu ile bir süre ilgilenmişti. Liverpool'un yanı sıra geçtiğimiz yıllarda Tottenham kulübü de Arda'yı takibe alan kulüplerden birisiydi. İddiaya göre Chelsea kulübü, A Milli Futbol Takımımızın teknik direktörü Guus Hiddink'in önerisi üzerine Arda Turan'ı transfer etmek konusunda ısrarlı.

Chelsea'nin yeni menajeri Andre Villas-Boas'ın ise 33 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncunun doğru bir ücret karşılığında satılması konusunda ikna edilebilebileceği söylendi. Bunun yanı sıra Fildişi Sahilli milli oyuncu geleceği hakkında karar vermeden önce Chelsea kulübünün forvet transferi yapıp yapmayacağına bakacak.

Öte yandan Chelsea'nin çiçeği burnunda hocası Villas-Boas, Porto'nun Kolombiyalı forvet oyuncusu Falcao'yu da kendisi ile birlikte Londra kulübüne getirmek isterken, bir diğer iddia da ise Chelsea'nin Barcelona, Manchester City, Manchester United ve Juventus kulüplerinin peşinden koştuğu Udinese'nin Şilili oyuncusu Alexis Sanchez ile de ilgilendiği, Drogba'nın rekabetinin sadece Fernandor Torres ve Nicolas Anelka ile olmayacağı söyleniyor.

Real Madrid'in de ilgilendiği Didier Drogba'nın bu yaz Stamfor Bridge'den ayrılacağı basında geniş bir şekilde yer alırken, Villas-Boas'ın devraldığı Chelsea kadrosundaki isimler ile ilgili aceleci bir karar vermeyeceği söyleniyor.

Chelsea takımında ayrılacağı hakkında dedikodu çıkan tek futbolcu Didier Drogba değil. Fildişi Sahilli oyuncunun yanı sıra, Beşiktaş'ın ilgilendiği iddia edilen Jose Boswinga ve Daniel Sturridge'nin de ayrılacağı söyleniyor. 21 yaşındaki Daniel Sturridge, West Brom, Stoke City ve Bolton takımları tarafından kiralanmak isteniyor.

7 MİLYON EURO

Bu haberden bir gün önce Fanatik gazetesinde yer alan haberde ise, Chelsea kulübünün Galatasaraylı yöneticilere Arda Turan'ı almak şartı ile Drogba'yı satabileceklerini söylediği ve Drogba'nın yanı sıra 24 yaşındaki milli oyuncuyu transfer etmek için de 7 milyon euro vereceklerini söylediği iddia edilmişti.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Ünsal da, Hürriyet gazetesindeki köşe yazısında; Chelsea takımının Arda Turan'ı bir yıldır takip ettiğini ve 24 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için Drogba ve Malouda'yı vermeyi teklif ettikleri, Galatasaray yönetiminin evet demesi halinde son yılların en büyük takasının gerçekleşeceğini iddia etmişti.

Bu haber toplam 1716 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.