1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP Gölbaşı’nda eğitime destek kampanyası başlattı
CHP Gölbaşı’nda eğitime destek kampanyası başlattı

CHP Gölbaşı’nda eğitime destek kampanyası başlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı İlçe Başkanlığı “Çocuklarımızın Eğitimi İçin Sende Destek Ol ” sloganıyla pandemi döneminde uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için “tablet ve bilgisayar” destek kampanyası başlattı.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı İlçe Başkanlığı İlçe Başkanı Engin Eren öncülüğünde “Çocuklarımızın Eğitimi İçin Sende Destek Ol ” sloganıyla pandemi döneminde uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için “tablet ve bilgisayar” destek kampanyası başlattı.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı’na bağışlanacak olan yardım ile  ihtiyaç sahibi öğrencilere bilgisayar veya tablet alınarak ulaştırılacak. Gölbaşılıların destek vermeye başladığı kampanya da farkındalık oluşturmak amaçlıyor.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Engin Eren başlatılan kampanya ile Gölbaşılı vatandaşlardan çocukların eğitimi için kampanyaya destek vermelerini istedi.

CHP İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sen de destek ol... Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimlerini sürdürebilmeleri için yardımlarımıza ihtiyaçları var. Pandemi yüzünden eğitimin online olması her evin internet, tablet ve bilgisayar ihtiyacını zorunlu kıldı. Ne yazık ki, her evde böyle bir imkan yok. Bu duruma sessiz kalmamak hepimizin görevi. Biz CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı olarak ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet kampanyası başlatıyoruz.. Desteğin azı çoğu olmaz... Siz de Gölbaşımızın çocuklarına destek olmak isterseniz, Gölbaşı İş Bankası 4298 0168080  nolu hesabına veya TR34 0006 4000 0014 2980 1680 80 nolu IBAN hesabına “Tablet İçin” ibaresiyle bağışta bulunabilir ya da CHP Gölbaşı İlçe binamıza gelip makbuz karşılığı bağış yapabilirsiniz. Ayrıca kampanyamıza tablet alarak bağışta bulunmak isteyenler CHP Gölbaşı İlçe Binamıza bizzat gelerek bağışta bulunabilirler Gelin çocuklarımıza birlikte sahip çıkalım. CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı Tel: 0312 4841126"

Bu haber toplam 5406 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.