1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. CHP'de Gürsel Tekin dönemi bitti
CHP'de Gürsel Tekin dönemi bitti

CHP'de Gürsel Tekin dönemi bitti

CHP'de yıldızı hızla parlayan Gürsel Tekin MYK'da tırpan yedi..

A+A-

2009 yerel seçimleriyle CHP'de yıldızı parlayan Gürsel Tekin Önder Sav ve Deniz Baykal'ın partiden uzaklaşmasıyla Gürsel Tekin bir anda partinin 2 numarası oldu.

İSTİFA EDERİM İDDİASI

Ancak gerek referandum gerekse 12 Haziran seçimlerinde CHP beklenen performansı gösteremeyince bir anda oklar örgütten sorumlu genel başkan yrdımıcısı Gürsel Tekin'e yöneldi. 'Genel seçimlerde birinci parti çıkmazsak istifa ederim' diyen Tekin, bu sözünde de durmadığı için ciddi oranda prestij kaybetti.

İL YÖNETİMLERİNDEN GÜRSEL TEKİN TEPKİSİ

Son olarak başta İzmir, Ankara, Manisa ve Erzurum illeri olmak üzere örgütten çeşitli görevden almalar gerçekleşince oklar bir anda Gürsel Tekin'e döndü. A takımını değiştiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da onu en iyi bildiği iş olan 'Medya ve propoganda' görevine alarak örgütlerden uzaklaştırdı.

ÖRGÜTLERDEN SORUMLU YENİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

CHP MYK yenilendi. Yeni MYK'da 15 genel başkan yardımcısı ve bir genel sekreter var. Örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Güsel Tekin'in yerine Nihat Matkap getirildi. Tekin ise Tanıtım, Basın ve Propagandadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu..

Bu haber toplam 1679 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.