1. HABERLER

  2. CHP'li kadın vekilden kent meydanı tepkisi
CHP'li kadın vekilden kent meydanı tepkisi

CHP'li kadın vekilden kent meydanı tepkisi

CHP'li Milletvekili Aylin Nazlı Aka, CHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş ile birlikte CHP Gölbaşı İlçe Örgütünü ziyaret etti.

A+A-

 

dsc_0012_450x299.jpg

CHP PM üyesi ve Ankara  Milletvekili Aylin Nazlı Aka, Gölbaşı Belediyesi'nni kent meydanı olacak alanı satışa çıkarmasına tepki göstererek " Meydanı olmayan kent balkonsuz eve benzer" dedi.

CHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş ile birlikte CHP Gölbaşı İlçe Örgütünü ziyaret eden CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlı Aka gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hükümete yönelik bazı eleştirilerde bulunan Aka, CHP'nin Deniz Feneri Davasının peşini bırakmayacağını söyledi.

AK Parti'ni yoksulluğu yönetmeye, kendilerinin ise yok etmeye talip olduğunu  kaydeden Aylin Nazlı Aka, hükümetin Van depreminde sınıfta kaldığını söyledi.

Son meclis toplantısında tartışmalara neden olan kent meydanı hakkında da görüşlerini dile getiren Aka , eski belediye binasının satılması yada  kat karşılığına kiraya verilmesine şiddetle karşı olduklarını ifade ederek bu alanın mutlak surette kent meydanı olarak düzenlenmesi gerektiğinisöyledi. Aylin Nazlı Aka"Meydanı olmayan kent balkonsuz eve benzer" dedi.

Gölbaşı'nda tartışmalara neden olan kent meydanını meclis gündemine taşıyabileceklerini belirten Aka "Bununla ilgili TBMM'de bir çalışma yapabiliriz." dedi.

Gölbaşı'nın Ankara'nın parlayan yıldızı olduğunu dile getiren Aka "İlgisizlikten dolayı Gölbaşı şu anda ücra bir köy konumunda. Biz Gölbaşı'nın sorunlarını biliyoruz ve bu sorunların takipçisi olacağız." dedi.

100 bin nüfuslu Gölbaşı’nda Kadın sığınma evinin bulunmayışını da şaşkınlıkla karşıladığını belirten Aka, bu konuyla ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile görüşeceklerini belirtti.

 

 

Bu haber toplam 2878 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.