1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Çocukları sevindirdi
Çocukları sevindirdi

Çocukları sevindirdi

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, TOKİ Eymir’de düzenlenen programda çocuklar sürpriz hediyelerle sevindirdi.

A+A-

 

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, TOKİ Eymir’de düzenlenen etkinlikte çocukları çeşitli sürpriz hediyelerle sevindirdi.

Bu Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi seçim kampanyasını sürdüren Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Şimşek, TOKİ’de düzenlenen programda çocuklarla buluştu. MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Sadir Durmaz ile birlikte kendisini izlemeye gelen çocuklara kur’a ile bisiklet ve tabletin yanı sıra çeşitli hediyeler dağıttı. Kurada numarası okunan şanslı çocuklar büyük sevinç yaşadı.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, hafta sonu programını eğlenceli hale getirmek adına böyle bir çekiliş düşündüklerini belirterek, “Söylediğimiz gibi ihtiyarı ve genciyle, kadınları ve çocukları ile mutlu bir Gölbaşı yaşatmak istiyoruz. Güzel Gölbaşımızın güzel insanlarına ne yapsak azdır” dedi.

Bu haber toplam 2272 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.