1. HABERLER

  2. Çocuklarla Çocuk Parkı’nı Açtı
Çocuklarla Çocuk Parkı’nı Açtı

Çocuklarla Çocuk Parkı’nı Açtı

Gölbaşı Belediyesi tarafından yapımı tamamlan Karşıyaka Mahallesi çocuk parkı törenle hizmete açıldı.

A+A-

 Gölbaşı Belediyesi tarafından yapımı tamamlan Karşıyaka Mahallesi çocuk parkı törenle hizmete açıldı. 

Yapımına 2 ay önce başlanan Karşıyaka Mahallesi çocuk parkı hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, siyasiparti temsilcileri, Mahalle muhtarları, STK temsilcileri, meclis üyeleri , mahalle sakinleri ve çocuklarla hep birlikte kestiler. Açılışta çocukları palyaçolar doyasıya eğlendirirken çocuklara da pamuk şeker ve dondurma ücretsiz olarak dağıtıldı. Çocuklar parkın yapılmasından çok mutlu olduklarını belirterek Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na teşekkür etmek içi ve öpmek için sıraya girdiler. 

park.jpg

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı açılışta yaptığı konuşmasında; Bu parkımızı mahalle halkımızın isteklerini değerlendirerek kısa bir sürede yapımını tamamladık. Bu mahallemizde çocuk parkı gerçekten bir ihtiyaçtı. Gölbaşımızın tüm istek ve ihtiyaçlarını öncelik sırasına göre kısa sürelerde tamamlayacağız. Bu parkımız tüm Karşıyaka mahallesine hayırlı olsun çocuklarımız güzel ve eğlenceli günlerde eğlendiler. Dedi. 

Açılış ve konuşmaların ardından Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı hep birlikte parkı incelediler. Başkan Odabaşı Çocuklara kendi elleriyle dondurma dağıttı.

Bu haber toplam 1978 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.