1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Çorumlular Birliği’nden Önemli Ziyaretler
Çorumlular Birliği’nden Önemli Ziyaretler

Çorumlular Birliği’nden Önemli Ziyaretler

Çorumlular Birliği’nden Önemli Ziyaretler

A+A-

Gölbaşı Çorumlular Birliği Başkanı Osman Ulunç ve beraberindeki dernek yöneticileri; Gölbaşı’nda bir dizi ziyareti gerçekleştirdiler. 


İlk Ziyaret Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer’e
Bir süre önce ilçemizdeki görevine başlayan Kaymakam Şenol Esmer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çorumlular Birliği yöneticileri, Kaymakam Esmer’e dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler. 
Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Osman Ulunç; “İlçemize hoş geldiniz. . İlçemizin en etkili sivil toplum örgütlerinden olan Çorumlular Birliği olarak görevinizde hayırlı hizmetler diliyorum” dedi. 

Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık’ı Ziyaret
Çorumlular Birliği Başkanı Osman Ulunç ve beraberindeki yöneticiler Adliye binasına geçerek, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık’ı ziyaret ettiler. 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı Ziyaret
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı ziyaret eden Çorumlular Birliği yöneticileri, dernek faaliyetleri hakkında Başkan Duruay’a bilgi verdiler.  Başkan Duruay; Gölbaşı Belediyesi çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini, önceden planlanan projelerin bir bir hayata geçirildiğini ifade etti. 
Sivil Toplum Örgütlerine değer verdiklerini belirten Duruay; belediye olarak sivil toplum örgütlerinin çalışmalarına her türlü desteği verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini söyledi.

MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy’a Ziyaret
Çorumlular Birliği, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy’u ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Aksoy, Çorumlular Birliği’nin çalışmaları ile adından söz ettirdiğini ifade ederek dernek çalışmaları hakkında başarılar diledi.

Osman Ulunç: Faaliyetlerimiz Devam Edecek
Nezaket çerçevesinde gerçekleşen ziyaretlere devam edeceklerini söyleyen Ulunç; “Çorumlular Birliği olarak, faaliyet ve etkinliklerimize devam edeceğiz. Bugünlerde gerçekleştirdiğimiz ziyaretler, ilerleyen günlerde kapsamı genişleyerek devam edecektir.” Dedi.

Çorumlular Birliği’nden Emniyet Müdürlüğüne Taziye Ziyaret

Gölbaşı Çorumlular Birliği Başkanı Osman Ulunç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundular. 

Hafta sonu İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan ve Çevik Kuvvet Ekibini hedef alan terör saldırısında yaşanan acı kayıplar nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Ulunç; “Birlik ve beraberliğimiz için, huzur ve güvenimiz için canı pahasına görev yapan ve şehit olan kahraman emniyet mensuplarımızı  rahmet ve minnetle anıyoruz. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Emniyet mensuplarımızı hedef alan bu hain saldırı, hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır. Türk Milleti geçmişte olduğu gibi, bugün de emniyet mensuplarının yanındadır” dedi.

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Levent Alıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Ulunç ve beraberindekiler emniyet müdürlüğünde görevli Asayiş Büro Amiri Sinan Aydoğan ve Komiser Serdar Tosun’u ziyaret ederek taziyelerini ilettiler. 


 

Bu haber toplam 1674 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.