1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Çorumlular'dan Recep Tayyip Erdoğan'a Tam Destek
Çorumlular'dan Recep Tayyip Erdoğan'a Tam Destek

Çorumlular'dan Recep Tayyip Erdoğan'a Tam Destek

Gölbaşı Çorumlular Birliği tarafından organize edilen İftar programı Gölbaşı Öğretmenevi'nde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

A+A-

Gölbaşı Çorumlular Birliği tarafından organize edilen İftar programı Gölbaşı Öğretmenevi'nde yoğun bir katılımla gerçekleşti. 

Programa; Ankara Milletvekili ve Gölbaşı Çorumlular Birliği Onursal Başkanı Murat Alparslan, Ak Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Yıldırım, Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri ve 1000'in üzerinde davetli katıldı. 

İftar programı, Gölbaşı Kuba Mescidi Müezzini Adem Turan'ın okuduğu Kur'an-ı Ker'im tilaveti ile başladı. 

Osman Ulunç'tan Murat Yıldırım'a Tam Destek

Gölbaşı Çorumlular Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ulunç, yapmış olduğu selamlama konuşmasında şu açıklamalarda bulundu: 

"Doğduğumuz toprakları unutmadan, doyduğumuz topraklar olan Ankara’nın, Gölbaşı’nın ekonomisine, gelişmesine, kültürüne ve siyasetine katkıda bulunuyoruz, bundan sonra da katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Bizler Çorumlular olarak daima ülke sevgisinin, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin adresi olduk. Gölbaşı’nda yaşayan hemşerilerimizin adresi Gölbaşı Çorumlular Birliği’dir.

Değerli hemşerimiz Sayın Murat Yıldırım Ak Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı olmuştur. Bizler Gölbaşı Çorumlular Birliği olarak hemşerimizin yanındayız. Kendisine tam destek veriyoruz. 

Bu iftar programımızı, Derneğimizin Onursal Başkanı Sayın Murat Alparslan ile yapmış olduğumuz istişare ile düzenledik. Kendisine teşekkür ediyoruz." 

Murat Alparslan'dan Başkan Ulunç'a Övgü!

Ankara Milletvekili ve Gölbaşı Çorumlular Birliği Onursal Başkanı Murat Alparslan yapmış olduğu konuşmada, ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Alparslan; "24 Haziran'ın tüm ihanet ve düşman cephelerinin yıkılacağı, daha fazla ferah ve özgürlük döneminin başlayacağı bir milat olması yönünde iradelerimizi ortaya koyacağız" dedi. 

Alparslan şöyle devam etti; "Geçmişte olduğu gibi bugün de Ankara ve Gölbaşı'nda büyük organisazyonlara imza atan değerli kardeşim, Gölbaşı Çorumlular Birliği Başkanı Osman Ulunç'a teşekkür ediyorum. Kendisi hemşerilerimizin birlik ve beraberliğine büyük katkılar yapmaktadır."

Murat Yıldırım'dan Osman Ulunç'a Teşekkür

Ak Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Yıldırım, böylesine geniş katılımlı bir organizasyonda hemşerileriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek şöyle dedi:

"Değerli hemşerilerim, öncelikle kendimi kısaca tanıtmak isterim. 1958 Çorum doğumluyum. Eskişehir Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümünü bitirdim. İngiltere'de The University of Manchester Institute of Science and Technology'de İngilizce Matematik öğrenimi gördüm. Özel Pınar Çözüm Dergisi (Ensar) Dershaneleri ve Özel Pınar Eğitim Kurumlarını kurdum. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde kurucu ve yöneticilik görevlerinde bulundum.
22., 23. ve 24. Dönem Çorum Milletvekili olarak görev yaptım. Vekillik görevlerim sonrasında bir dönem Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak hizmet ettim. Şu anda Ak Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı oldum. İnşallah sizlerin desteği bu dönemde de Ankara Milletvekili olarak hizmet edeceğim. 

Değerli Başkanımız Osman Ulunç'a, bizleri sizlerle buluşturduğu için teşekkür ediyorum. 

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri Türkiye ve tüm mazlum milletlere umut olacaktır. Vatan, millet ve din düşmanlarına fırsat vermeyeceğiz. Son 16 yıldır elde ettiğimiz kazanımları kaybetmemek için liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafından birleşeceğiz"

İftar Programı; Gölbaşı Özel Harekat Şehitler Camii İmamı Hasan Hüseyin Alkış tarafından yapılan dua ile sona erdi. 

17-002.jpg

16-003.jpg

14-012.jpg

13-015.jpg

11-008.jpg

18.jpg

19.jpg

25.jpg

23-001.jpg

24.jpg

 

Bu haber toplam 2674 defa okunmuştur
Çorumlular'dan Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek

Çorumlular'dan Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek

Çorumlular'dan Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.