1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Darüşşifa'lı minikler Afrin'e destek için yürüdü
Darüşşifa'lı minikler Afrin'e destek için yürüdü

Darüşşifa'lı minikler Afrin'e destek için yürüdü

Gölbaşı ilçesindeki Darüşşifa Eğitim Kurumlarında eğitim gören öğrenciler, "Zeytin Dalı Harekatı"na destek amacıyla Mogan kampüsünden İlçe Jandarma Komutanlığına kadar yürüdü.

A+A-

Gölbaşı ilçesindeki Darüşşifa Eğitim Kurumlarında eğitim gören öğrenciler, " Zeytin Dalı Harekatı"na destek amacıyla Mogan kampüsünden İlçe Jandarma Komutanlığına kadar yürüdü.

Türk bayrakları ve Mehmetçiğe destek mesajları yazılı pankartlar taşıyan öğrenciler, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kuyucu'ya çiçek takdim etti.

Ziyaretin ardından öğrenciler, Mehmetçikler için yazdıkları mektupları gönderdi.

Darüşşifa Eğitim Kurumları Genel Müdürü Davut Özdem, gazetecilere yaptığı açıklamada, Afrin'de görev yapan Mehmetçikler için kenetlendiklerini belirterek, onlara çok ettiğini söyledi.

Öğrencilerden Esila Yıldırım 3. sınıfta okuduğunu belirterek, Mehmetçikler için yazdığı mektubu okudu.

Yıldırım, mektubundaki "Merhaba büyük kahramanlar ordusu. Aslında buraya ne yazarsam yazayım sizler için çok eksik kalır. Yaşadığınız zorluklar eminim ki sözcüklere sığmaz. Lütfen bizlere hakkınızı helal edin. Ben de sizler gibi bir kahraman kızıyım. Bebekliğim babamdan ayrı geçti. Ama şimdi anlıyorum ki gurur verici bir durum. Şimdi 9 yaşındayım ve şu an eminim ki sizler var oldukça vatan her zaman dimdik ayakta duracak, bayrağımız her zaman gökyüzünde dalgalanacak. Bizler sizlere minnettarız ve sizler bizim en büyük gurur kaynağımızsınız. Allah sizleri korusun, sizi çok seviyorum." yazılı satırları okudu.

Bu haber toplam 1625 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.