1. HABERLER

  2. Dernekler Platformu'ndan siyasi partilere ziyaret
Dernekler Platformu'ndan siyasi partilere ziyaret

Dernekler Platformu'ndan siyasi partilere ziyaret

Gölbaşı Dernekler Platformu, (Artvin, Bayburt, Çorum, Çankırı, Gümüşhane, Kırşehir, Samsun, Kırıkkale, Yozgatlılar demşeri dernekleri) Ak Parti ve MHP'yi ziyaret ederken, Gölbaşı'nın sorunlarına birlikte çözüm arayışı bulunmasını istedi.

A+A-

Gölbaşı Dernekler Platformu, (Artvin, Bayburt, Çorum, Çankırı, Gümüşhane, Kırşehir, Samsun, Kırıkkale, Yozgatlılar  demşeri dernekleri)   Ak Parti ve MHP'yi ziyaret ederken, Gölbaşı'nın sorunlarına birlikte çözüm arayışı bulunmasını istedi.

MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy'u ziyaret eden Dernekler platformu adına konuşma yapan Bayburtlular Dernek Başkanı Yüksel Kaymak "Gölbaşı’nın nimetlerinden yararlanıyoruz. Onun için el birliği ile şehrimiz için, toplumumuz için ne gerekiyorsa her konularda hep beraberiz” dedi.

HASTANE YETERSİZ

MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ise konuşmasında STK'ların öneminden bahsederken “ Gölbaşı’nda ki hastane sadece Gölbaşılılara hizmet etmiyor. Çevre mahallelerden ve köylerden de gelen oluyor. Bu kadar yoğunluğun olduğu bir yerde, acil çözülmesi gereken bir sorundur. Sağlık insan hayatının en büyük sorunudur. Toplumu yönlendirmede, bazı problemlerin çözümünde anahtar Sivil toplum kuruluşları ve bizleriz. Bunlar Gölbaşı’nın sorunlarıdır, herkes burada yaşıyor. Sağlıkta insanın en büyük sorunudur. Hastane sıkıntı çok büyük. Bu konuda biz elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız" dedi.

İKTİDARIN İLÇE BAŞKANINA SORUNLARI AKTARDILAR

MHP'den sonra Ak Parti'ye bir ziyaret gerçekleştiren Dernekler Platformu, İlçe Başkanı Osman Karaaslan'a ilçede yaşanan güncel olaylar, halkın istek ve ihtiyaçları, hastanenin yetersiz kaldığı, göllerimizin turizm kazandırılması ve daha işlevsel hale getirilmesi gibi konuları dile getirdi.  Karaaslan ise dile getirilen sorunlar hakkında yapılan çalışmaları ve hangi aşamada oldukları hakkında bilgiler verdi.

Bu haber toplam 1215 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.