1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Diriliş Ertuğrul 99. bölüm fragmanı yayınlandı- Yeni bölümde neler olacak?
Diriliş Ertuğrul 99. bölüm fragmanı yayınlandı- Yeni bölümde neler olacak?

Diriliş Ertuğrul 99. bölüm fragmanı yayınlandı- Yeni bölümde neler olacak?

Diriliş Ertuğrul 99. bölüm fragmanı yayınlandı- Yeni bölümde neler olacak?

A+A-

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cenk görüntülerinin ağırlıklı olduğu fragmanda Ares'in eline geçen isim merak uyandırdı. Ekran macerasına bir haftalık bir ara veren Diriliş Ertuğrul bu hafta 99. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Peki yeni bölümde neler olacak? Ares'in elindeki isim kim? İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm detayları!

En son 6 Aralık Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşan Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde obada zehir krizi yaşanmış, Turgut ve Aslıhan ölümle burun buruna gelmişti. İkilinin ölüm kalım mücadelesini büyük bir heyecanla takip eden izleyiciler heyecanla 99. bölümü bekliyordu. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde ise Ertuğrul'un yeni hamlesi çok konuşulacak. Bol savaş sahnelerinin yaşanacağı bölümde Ares ise yeni planlar peşinde. Peki Turgut ve Aslıhan'ın kurtulduğunu öğrendikten sonra Ertuğrul'un kendisine borçlandığını ve bu sayede onu yavaş yavaş yok edeceğini söyleyen Ares, Ertuğrul'dan ne isteyecek? Ares'in Ertuğrul'u yok etme planında sıradaki adım ne olacak? İşte Diriliş Ertuğrul 99. bölüm fragmanı ve ilk ipuçları!

Diriliş Ertuğrul 99. bölüm fragmanı (1.Tanıtımı)





YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ertuğrul, Aslıhan ve Turgut'un zehirlenmesinden ötürü kale baskınına gidememiş, zehri yapan otacının peşine düşmüştü. Ares'in verdiği malumatla zehri yapan otacının mağarasına ulaşmış ve Artuk Bey'in orada yaptığı panzehiri yetiştirip Turgut ve Aslıhan'ı kurtarmıştı. Artuk Bey, otacının mağarasında Sultan Alaeddin'e verilen zehrin yapıldığı otu da bulmuş ve durumu Ertuğrul'a bildirmişti. Bu sayede Bahadır Bey de idamdan kurtulmuş, Ertuğrul bu işi Emir Saadeddin'in yaptığını anlamıştı.

Kale baskınını erteleyen Ertuğrul'un yeni planı ne olacak? Emir Saadeddin hususunda yeni bir adım atacak mı? Ares'in gösterdiği yardımdan sonra ona karşı nasıl bir tavır takınacak? Kale baskını gerçekleşecek mi? Zehirleme ithamından aklanan Bahadır Bey, Ertuğrul'a karşı nasıl bir tavır gösterecek? Bu meseleden ötürü intikam arayışlarına girecek mi? Çavdar Obası'nda bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek?

Sultan Alaeddin tarafından azarlanan ve Turgut'la Aslıhan'ın kurtulduğunu öğrenen Emir Saadeddin büyük bir yıkım yaşamıştı. Sultan'dan Ertuğrul'a tuzak kuranları bulmak ve yeniden göze girmek için 3 ay mühlet isteyen Emir Saadeddin son gelişmeler karşısında nasıl bir plan devreye sokacak? Ertuğrul'un oğlu Gündüz'ü kaçırmak için Kayı Obası'na tüccar kılığında sızan Titan, Gündüz'le yakınlaşıp amacına ulaşabilecek mi? 



Bu haber toplam 45200 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.