1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Diyarbakır'da 2 milyon dolarlık soygun
Diyarbakır'da 2 milyon dolarlık soygun

Diyarbakır'da 2 milyon dolarlık soygun

Diyarbakır'da film gibi bir soygun..

A+A-

Bankada taşeron firmaya bağlı çalışan güvenlik görevlisi Selahattin Aktürk ve ismi açıklanmayan iki güvenlik görevlisi, kendilerine Havaalanına teslim edilmek üzere verilen 2 çuval içerisindeki 4 milyon dolardan, 2 milyon dolarını çalarak kayıplara karıştı.

Diyarbakır'da İş bankası Merkez şubesinde taşeron firmaya bağlı çalışan Selahattin Aktürk ve ismi henüz açıklanmayan 2 güvenlik görevlisine Havaalanına teslim edilmek üzere 2 çuval içerisinde 4 milyon dolar teslim edildi. 2 Çuval parayı zırhlı aracın arka kısmına koyan 2 güvenlik görevlisi bankadan ayrıldıktan sonra iddialara göre Selahattin Aktürk belindeki tabancayı çekerek şöför olan mesai arkadaşına aracı Havaalanına değil, Mevlana Halit mahallesi Cengizler caddesi 563 Sokağa götürmesini söyledi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

MÜZİĞİN SESİNİ AÇIP KAPILARI KİLİTLEDİ

Burada araçtan inen Selahattin Aktürk mesai arkadaşını zırhlı olan transit aracın arka kısmına götürüp bir çuval parayı aldıktan sonra müziğin sesinide açıp kapıları kitledi.

Parayı alan Selahattin Aktürk kayıplara karışırken, şehrin tüm giriş ve çıkışları tutuldu.

Araç içerisindeki kilitli vatandaşı fark ederek polise haber veren Nurettin Yokuş isimli vatandaş ise "Burada yaşlı bir vatandaş vardı arabanın içinden garipten sesler geliyor dedi. Baktık arkada biri kitli vaziyette, müziğinde sesi açılmış ön tarafta ve araç zırhlı olduğu için ses çıkmıyordu. Polisi aradık geldiler güvenlik görevlisini çıkardılar, biraz baygın gibiydi. Yüzüne su döktükten sonra güvenlik görevlisi ağladı. Diğer kişiyi hiç görmedik ama araç zırhlı olduğu için kitli olan kişinin müdahale edemediğini öğrendik" dedi.

Parayı çalan güvenlik görevlisi Selahattin Aktürk'ün Elazığ nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.

Bu haber toplam 1956 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.