1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Donmak Üzere Olan Can, Gölbaşı Belediyesi Ekipleri Tarafından Kurtarıldı
Donmak Üzere Olan Can, Gölbaşı Belediyesi Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

Donmak Üzere Olan Can, Gölbaşı Belediyesi Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri donmak üzere olan köpeği kurtardı. İlk yardım ekipleri tarafından tedavi altına alınan köpeğin durumunun iyi olduğu bildirildi.

A+A-

Ankara Gölbaşı Selametli Mahallesi’nde akayakıt istasyonu yakınlarında çöp kamyonu ile çöp toplayan Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri, Ayhan Temizlik personeli Özcan Ferat Albayrak ve Zübeyir Kurnaz donmak üzere olan köpeği fark etti. Köpeği hemen araçta bulunan battaniye ile saran ekipler, yakınlarda bulunan Patili Köy adında hayvan bakım merkezini arayarak durumu bildirdi. Donmak üzere olan köpeği yetkililere teslim eden ekipler köpeğin; Patili Köy hayvan bakım merkezinde tedaviye alındığını söyledi. Yaralı köpeğin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Başkan Şimşek’ten Altınlı Ödül

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ise köpeği kurtaran Özcan Ferat Albayrak ve Zübeyir Kurnaz’ı makamında misafir ederek altın ile ödüllendirdi ve teşekkürlerini iletti. “Altın kalpli yüreğiniz ile yaptığınız bu duyarlılığınızdan dolayı sizleri ödüllendirmek istedim” diyen Şimşek sözlerine şunları ekledi: “Bu tür duyarlıklıları sizlerden devamlı bekliyorum. Gölbaşı’mızda yaşayan her can, Allah’tan sonra bizlere emanet. Vatandaşlarımızı da soğuk günlerde yemek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarımız için bir kap yemek ve bir kap su vermeye davet ediyorum”

Ziyaret; altın ödülü alan personelin de Başkan Ramazan Şimşek’e teşekkürlerini iletmesiyle son buldu. 

Bu haber toplam 5435 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.