1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Dulkadir'den birlik beraberlik mesajları
Dulkadir'den birlik beraberlik mesajları

Dulkadir'den birlik beraberlik mesajları

Mecliste gündem dışı söz alan MHP Gölbaşı Belediye Meclis Grup Başkanvekili Nevzat Dulkadir, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

A+A-

Mecliste gündem dışı söz alan MHP Gölbaşı Belediye Meclis Grup Başkanvekili Nevzat Dulkadir, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
MHP Gölbaşı Belediye Meclis Grup Başkanvekili Nevzat Dulkadir mecliste birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Nevzat Dulkadir mecliste şu konuşmaya yaptı
“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yıl dönümünü ve 29 Ekim cumhuriyet Bayramını milletçe büyük bir coşkuyla ve heyecanla kutladık ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Türk Milletinin İstiklal ve İstikbaline kasteden düşmanlara karşı 19 Mayıs 1919 da Samsun’a çıkan Atatürk’ün önderliğinde başlatılan kurtuluş savaşı, ya istiklal ya ölüm anlayışıyla kadını, erkeği, genci ve yaşlısıyla büyük bir inanç ve kararlılıkla yürütülmüştür. Bütün yokluklara ve zorluklara rağmen dünyada eşine ender rastlanan bir zafer kazanılmıştır. Zafer Cumhuriyetin kurulmasıyla taçlandırılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti köklü bir devlet geleneğinin binlerce yıla dayanan bir vicdanın yüksek milli ve manevi değerlerin, tarih sahnesindeki varlığı mazlumlar için umut zalimler için korku kaynağı insanlık için gurur vesilesi olmuştur. İstiklal ve istikbal anlayışının ve vatan sevgisinin vücut bulmuş halidir. Cumhuriyetimizin 96’ncı yılında cumhuriyetimizin kurucusu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz. Ayrıca terörle mücadelede şehit olmuş kahraman güvenlik güçlerimize de acil şifalar diliyorum. Şu anda yurt içinde ve yurt dışında ülkemizin bekası için mücadele veren bütün güvenlik güçlerimize de başarılar diliyorum. Cumhuriyetimizin 96’ncı yılı kutlu olsun “NE MUTLU TÜRK’üm DİYENE” saygılarımla”

Bu haber toplam 3074 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.