1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Dündar CHP'li belediyeyi topa tuttu
Dündar CHP'li belediyeyi topa tuttu

Dündar CHP'li belediyeyi topa tuttu

Canlı yayında CHP'nin Çeşme Belediyesi'ni eleştiren Dündar, 'Paramız var diyorlar ama belediye el değiştirebilir' dedi..

A+A-

Yeni yayın sezonuyla birlikte yeniden Star TV ekranlarında boy göstermeye başlayan Uğur Dündar, Cnntürk canlı yayınına konuk oldu.

UĞUR ABİ MEDYA MAHALLESİ'NDE

Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi programına konuk olan Uğur Dündar, Çeşme'de plajda çöp toplama eylemini anlattı ve bölgedeki belediyeleri eleştirdi.

YAZ KIŞ KALANLARA HİZMET EDİYORLAR

İzmir'deki belediyelerin yüzde 99'unun CHP'li olduğuna işaret eden Uğur Dündar, 'Elektriğe de suya da para veriyoruz, vergimizi de veriyoruz ama belediye hizmetlerinden Çeşme'nin yaz kış otuıranları kadar faydalanmıyoruz. Ailemle birlikte tatil yaptığım Çeşme dünyanın en güzel sahillerine sahip ama yöneticiler nasıl olsa burada bize oy verenler yok diye hizmet etmiyor' dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

BELEDİYE EL DEĞİŞTİREBİLİR

CHP'li Çeşme Belediyesi'nin bankada parasının olmasıyla övündüğünü kaydeden Dündar, 'Başkanımızın yolsuzluk yapacağına inanmıyorum. Hatta belediye başkanı bankada parasının olmasıyla övünüyor. Ama o parayı kullanamadan Beldeye el değiştireceğe benziyor. Yöneticiler kendilerine verilen değeri istismar ediyorlar. Kendilerine verilen güvene layık olamıyorlar. Maalesef benim tespitim. Son derece hoşgörüsüzler, eleştiriye tahammülleri yok. Biz hep iktidarı eleştiriyoruz ama ortada bir gerçek varsa onu da anlatmamız gerek.' diye konuştu

Bu haber toplam 1369 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.