1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Duruay: Gölbaşı'na hizmet etmekten gurur duyuyorum
Duruay: Gölbaşı'na hizmet etmekten gurur duyuyorum

Duruay: Gölbaşı'na hizmet etmekten gurur duyuyorum

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Kon Tv'de katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. Projelerle ilgili bilgi veren Duruay "Gölbaşı'na hizmet etmekten gurur duyuyorum" dedi

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Kon Tv'de katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. Projelerle ilgili bilgi veren Duruay "Gölbaşı'na hizmet etmekten gurur duyuyorum" dedi

-KAT KAT FAZLASINI YAPACAĞIZ

Projeleriyle ilgili bilgi veren Başkan Duruay "3 dönemden beri yapılan yatırımların fazlasını biz 2019'a kadar kat kat fazlasını biz 2019'a kadar gerçekleştirmiş olacağız. Bunları da yapmaya başladık. Yatırımların meyvelerini de almaya başladık." dedi.

Duruay, sözlerini şöyle sürdürdü;

-PARK EYMİR'E SOSYAL TESİS

Park Eymir'li vatandaşlarla bir araya geldiklerini ve sorunlarını dinlediklerini ifade eden Duruay "Sosyal donatı alanları yeterli olmayan bir yerdi Park Eymir. İhalesini yaptığımız temelini attığımız o sosyal tesisimizde vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını giderebilecek bir tesis inşaa ediyoruz. 

-OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Gölbaşı'nın en büyük eksikliklerinden birisi de otopark sıkıntısı. Pazar yerimiz var altı atıl durumda olan. Ve ticaretin en fazla olduğu bölge. Biz oradaki sosyal tesisimiz vardı orayı yıktık ve yenisini yapıyoruz. Ve 350 araçlık otoparkı olan yeni bir pazar yeri inşaatı ve sosyal bir tesis yapıyoruz. Çocuklarımıza park ayrılmamış. Pazar yerinin içine de bir çocuk parkı koyuyoruz. Çok amaçlı salon, derslikler, düğünler için salonlar var. Ve bunların hepsini bir araya topladık. 

-MOGAN ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK

Mogan Gölü'nün temizlenmesi yıllardan beri bekleyen bir yatırımdı. Cemil Çiçek bakanımızın öncülüğünde Çevre ve Şehircilik Bakanımız, Su Orman Bakanlığımız ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımızla dörtlü bir protokol yaptık. Gölümüze Aralık ayında tekneler inmeye başlayacak. 1 sene sonra Gölbaşı Mogan Gölü eski günlerine kavuşacak. Ben emeği geçen bakanımız Cemil Çiçek'e, bakanımız Mehmet Özhaseki'ye, bakanımız Veysel Eroğlu'na, Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek'e ve bakanımız Ahmet Arslan'a teşekkür ediyorum. 

-İKİ YAKA BİRARAYA GELECEK

Gölbaşı Belediyesi olarak Konya Yolu projesiyle ilgili zemin etüdü ve projelendirmeyi bitirdik ve bakanlığa sunduk Şu anda Kalkınma Bakanlığı'ndan yanıt bekliyoruz. Herhangi bir aksilik olmazsa 2017'de ihalesinin olacağına inanıyorum. Bölge milletvekillerimizin hepsinden Allah razı olsun. Hepsi Gölbaşı için çalışıyor ve büyük hizmetleri var, bize rehberlik ediyorlar.

-74 PARSEL VE İNCEK İMAR SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Karşıyaka mahallesinde bir spor alanı oluşturacaklarını ifade eden Duruay, 74 parselle ilgili sorunun da ortadan kalktığını söyledi. Duruay "Kesinleşme yazısını aldık ve yapılaşmayla ilgili hiç bir sorun kalmadı. Vatandaşlarımız rahat olsun. Örencik ve 74 parselle ilgili hiç bir sıkıntımız kalmadı." dedi. 

-GÖLBAŞI ŞEHİR PARKI'YLA NEFES ALACAK

117 dönümlük şehir parkı yapabileceğimiz bir alan var. İhalesini yaptık. Bu parkın içinde 7'den 70'e tüm vatandaşlarımızın zaman geçirebileceği alanlar olacak. 

-BİR TANE BİLE KÖPEĞİ BAŞKA İLÇEYE TAŞIMADIM

Şu ana kadar bir tane köpeği bile alıp başka bir ilçeye taşımadım. Bunu yapmadım. Bu sıkıntı hepimizin sıkıntısı. Bazı kendini bilmez insanlar bunu yapabilir. Biz kanuni olarak yapmamız gereken yapıyoruz. Ben 15 Temmuz'da kahramanlık mücadelesi veren Gölbaşı'na hizmet etmekten gurur duyuyorum. 

Bu haber toplam 2201 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.