1. HABERLER

  2. Duruay: TOKİ-TEİAŞ bağlantı yolu yaza hazır olacak
Duruay: TOKİ-TEİAŞ bağlantı yolu yaza hazır olacak

Duruay: TOKİ-TEİAŞ bağlantı yolu yaza hazır olacak

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, TRT Ankara Kent Radyosu’nda katıldığı canlı yayınında yaklaşık 25 bin kişinin yaşadığı Park Eymir Konutları'yla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay,  TRT Ankara Kent Radyosu’nda katıldığı canlı yayınında yaklaşık 25 bin kişinin yaşadığı Park Eymir Konutları'yla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Haber: Özcan Aydoğdu

TRT Ankara Kent Radyosu’nun canlı yayın konuğu olan Başkan Duruay, soruları da cevaplandırdı. 

TOKİ Örencik Konutları ve TEİAŞ arasında kalan bağlantı yolunu yaz ayına yetiştireceklerini belirten Başkan Duruay, TOKİ'ye Aile Yaşam Merkezi yapımı için de TOKİ'den arsa tahsisini beklediklerini kaydetti.

-TEDAŞ-TOKİ YOLU-

O konuda TEİAŞ Genel Müdürü ile bir görüşmemiz oldu. Daha önceden de zaten TEİAŞ’ın içinden yol geçmesi kararlaştırılmıştı. Ama güzergahta depolar olduğu için bu mümkün olmadı. Şimdi depoların arkasından bir yol geçilecek ve TOKİ bağlantı yolu açılacak. Bu yaz o bağlantı yolu yapılacak. Şimdiden müjdesini veriyorum.

-TOKİ AİLE YAŞAM MERKEZİ-

TOKİ’ye seçim öncesi Aile Yaşam Merkezi’yle ilgili söz verdik. Sözümüzü de tutacağız. TOKİ tarafından arsa tahsis sorunu çözüldüğü zaman, oraya güzel bir Aile Yaşam Merkezi yapıp sözümüzü yerine getireceğiz.

toki-yoluuu.jpg

Bu haber toplam 5023 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.