1. HABERLER

  2. Duruay: Verdiğimiz sözlerin arkasındayız
Duruay: Verdiğimiz sözlerin arkasındayız

Duruay: Verdiğimiz sözlerin arkasındayız

Park Eymir Konutlarının sorunlarını öğrenmek için Park Eymir Temsilciler Kurulunun da temsil edildiği sakinleri kabul eden Başkan DURUAY, Park Eymir’e çok önem verdiklerini dile getirdi.

A+A-

Park Eymir Konutlarının sorunlarını öğrenmek için  Park Eymir Temsilciler Kurulunun da temsil edildiği sakinleri kabul eden Başkan DURUAY, Park Eymir’e çok önem verdiklerini dile getirdi.

Bölgede daha önce ek hizmet binasının özel mülkiyet üzerine yapılmasından dolayı buranın üst tarafa alındığını belirten Duruay, bölgedeki ücretsiz ulaşım hizmetinin kaldırılacağı yönündeki iddiaları da kesin ve net bir dille yalanladı.

ÜCRETSİZ ULAŞIM DEVAM EDECEK

Ücretsiz ulaşım hizmetinin kalkacağını dillendiren bazı insanların olduğunu ve kaldırılacağı söylentisinin yayıldığını belirten Duruay “Kesinlikle otobüs uygulamamız devam edecek. Bu tür iddialar tamamen asılsız.”dedi.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİN ARKASINDAYIZ

  Pazar konusunda ise bazı eksikliklerin olduğunu ve Pazar esnafının yerleşme konusunun son hale gelmediğini bu işler tamamlanınca pazarın açılacağını belirten Başkan Duruay “Sakinlerimize verdiğimiz sözlerin hepsinin arkasındayız, hepsini gerçekleştireceğiz, ancak vatandaşlarımızın biraz sabretmesi gerekiyor bize güvensinler” dedi.

 

Bu haber toplam 2248 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.