1. HABERLER

  2. Duruay'dan Gölbaşı Belediyespor'a destek
Duruay'dan Gölbaşı Belediyespor'a destek

Duruay'dan Gölbaşı Belediyespor'a destek

Gölbaşı Belediye spor yerel basın ile sabaha kahvaltısında gündeme dair konuları ele aldı.

A+A-

Gölbaşı Belediye spor yerel basın ile sabaha kahvaltısında gündeme dair konuları ele aldı.

Gölbaşı Belediye spor kulübü yönetimi ilk basın toplantısını yerel basın ile yaptı. Toplantıda spor severlerden güzel işler için  iki yıl sabredilmesini istenirken, halı saha ve büyük kapalı spor sahasının müjdesi verildi.

 

img_1616.jpg

Toplantıda Gölbaşı spor kulübü başkanı Hayati Çal Bizim çalışmalarımız iki yıl gibi bir zaman alacağını belirterek spor severlerden  sabredilmesini  isterken, Muhsin Yazıcıoğlu spor salonun üstüne bir kat daha çıkılarak kulübün yönetim merkezi yapacağız. Ders kampı buradan taşınacak. İkinci kat 45 kişilik sporcular için yatakhane ve yemekhane yapılacak.

Yüzme Havuzu Gölbaşı spor kulübü çalıştıracak

Kulübümüze yeni gelir kaynak arayış içerisindeyiz. Bunlardan biri, Belediye Başkanımız Fatih Duruay müsaade ederse Rauf Denktaş yüzme havuzun işletmesini kulübümüz yapacak. Ayrıca yine gelir amaçlı  halı saha yapılacak. Projesi bitti, yakın zamanda inşaatına başlanacak.

Futbol turnuvası başlıyor

Geleneksel hale gelen futbol turnuvasına başlayacağız. Ramazan ayından önce bitirilecek şekilde turnuva düzenleyeceğiz. Başvuruları aldık. Sonuçlanırsa 24-25 Mayıs 2014 tarihinde başlamayı hedefliyoruz. Şu ana kadar 14 takım müracaat etti. Çalışmalar devam ediyor.

Yaz okulları açılıyor

Gölbaşı spor kulübü bünyesinde  yaz okulları açıyoruz. Kayıtlar 24 Mayıs 2014 tarihinde başlayacak. 16 Haziran 2014 tarihinde 7-15 yaş arası çocuklarımıza yaz okulunda, FUTBOL-BASKETBOL-VO EYBOL- TEKVANDO  branşlarında eğitimi alacaklar.

Çal ; Kulüp olarak alt yapıya önem veriyoruz.  Bir çok branşta sporcu yetiştirmek işitiyoruz. Sadece futbol alanında kalmayarak gençlerimi spora teşvik edeceğiz. Bünyemizde bulunan futbol hocalarımız ve ilçemizdeki yetenekli gençlerimizi bir araya getirerek futbolda en iyi başarıyı elde etmeye çalışacağız. Biz istesek 2. Lig takımı da alabiliriz. Fakat  2.ligde Gölbaşılı gençler olmayınca bir anlamı olmadığından kendi özümüze dönerek  yetenekli gençlerimizi spora kazandırmayı hedefliyoruz.  Sizden ve spor severlerden  iki yıl sabredilmesini istiyoruz. Dedi.

Büyük kapalı spor salonu yapacağız

Basın toplantısına katılan Belediye Başkanı Fatih Duruay konuşmasına Büyük kapalı spor salonu yapacağız müjdesiyle  başladı. Duruay ; Yeni bir alana daha büyük bir kapalı spor salonu yapmak için ilgili bakanlığa girişimlerde bulunduk. Yakın zamanda sonuçlanmasını bekliyoruz.

Biz spora sadece futbol olarak bakmıyoruz. Güreş, voleybol, basketbol, boks gibi bir çok branşta gençlerimize alt yapıyı sağlamayı hedefliyoruz. Geçmiş dönemden devir aldığımız  bir amatör takımın bu kadar borç ile devredilmesi bize göre doğru değildir. Büyük paralar harcanmasına rağmen futbol takımı başarılı olamayarak BAL’den düşmüştür.  Büyük paralar harcayarak başarı elde edilmediğini gördük.

Biz Gölbaşı olarak kendi gençlerimize önem veriyoruz. Tüm branşlarda alt yapıdan gençler yetiştirmeyi istiyoruz. Kendi içimizdeki futbol hocalarımıza ve futbolcularımızla süper amatör ligde mücadele edeceğiz. İleriki yıllarda hedefimizi büyüterek Gölbaşı spor kulübü yakışır bir yere getireceğiz. Spor alanında zamanla yeni projelerimiz ve yatırımlarımız olacaktır. İfadesiyle sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 2667 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum