1. HABERLER

  2. Efsane küme düşebilir…
Efsane küme düşebilir…

Efsane küme düşebilir…

1.Amatör küme yükselme grubundan şampiyon olarak çıkmayı başararak Ankara şampiyonu olan Gölbaşı Belediyespor önümüzdeki sezon öncesi zor günler geçiriyor.

A+A-

1.Amatör küme yükselme grubundan şampiyon olarak çıkmayı başararak Ankara şampiyonu olan Gölbaşı Belediyespor önümüzdeki sezonda amatör süper ligde oynayarak Bölgesel Amatör Lige çıkma şansını arayacak. Geçtiğimiz sezonda adından sıkça söz ettiren ve sahadan farklı galibiyetlerle ayrılan Gölbaşı Belediye Spor başarıları ile ulusal basının da dikkatleri üzerine çekmişti. Başarılı bir grafik izleyerek rakiplerine sahayı dar eden Gölbaşı Belediyespor aynı başarıyı yeni sezonda da gösterebilecek için sahaya çıkacak. Ancak, henüz transferler konusunda bir adım atmayan Gölbaşı Belediye Spor Kulübü’nde yeni sezon öncesinde taşlar hala yerine oturmadı. Teknik direktör ve transferler konusunda somut bir çalışma yapılmazken, sezona kısa bir süre kala bu belirsizliklerin ne zaman netleşeceği ise merak konusu oldu.   Teknik Direktör Erol Demirhan ve futbolcularla hala sözleşmeler yenilenmiş değil. Temmuz ayının ortalarında yeni sezon için hazırlık kampı başlayacak olmasına karşın, Amatör Süper Lig’te başarıyı yakalayabilmek için yeni transferlerde yapılmadı.

AYRILIK SİNYALLERİ VERDİ

Gölbaşı Belediyespor’u kısıtlı olanaklarla ayakta tutmanın yanı sıra Şampiyonluğa taşımayı da başaran Kulüp Başkanı Mehmet Atak, yeni sezon ile ilgili çalışmalar hakkında sorduğumuz soruları yanıtsız bırakırken, ‘Kendi işlerime yoğunlaştım’ diyerek spor kulübü ile çok fazla ilgilenmeyeceğinin sinyallerini verdi. Zor şartlar altında futbolcuları motive ederek başarılı sonuçlar çıkaran Atak’ın yaptığı açıklamalar yeni sezon öncesinde Gölbaşı Belediye Spor’da kaos devrinin yaşandığını gözler önüne serdi.

YOL HARİTASI ÇİZİYORUZ

Yaşanan kaoslar içerisinde yeni sezona az bir süre kala nasıl bir yol haritası çizilecek? 

Gölbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bölük, yeni sezon ile ilgili olarak ‘Yol haritası çiziyoruz. Bu hafta sonu bir değerlendirme yaptık. Öncelikle yeni sezonda Gölbaşı’nın değerlerini öne çıkarmak istiyoruz. Elbetteki dışarıdan da transfer olacak. Taslak bir bütçe hazırladık. Tekrar toplanarak bu doğrultuda karar vereceğiz.  İleriye dönük çalışmalarımız devam edecek” dedi.

HEDEFİMİZ BELLİ

Gölbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Aydınlı ise yönetim kurulunun birkaç kez toplandığını ve sporcu araştırması yapmaya başladıklarını ifade ederek “Hedefimiz belli. Çıtayı daha da yükseltmek. Bunun içinde sporcu araştırması yapıyoruz. Yeni sezonda yeni futbolcularda olacak. Takımı biraz daha gençleştirmeye çalışıyoruz” dedi.

HER BİRİ AYRI TELDEN

Bölük ve Aydınlı futbolcularla henüz sözleşme yenilemediklerini belirtirken, çelişkili açıklamalarda da bulundular. Murat Bölük, taslak bir bütçe hazırladık derken, Aydınlı ise para sıkıntısı olduğunu vurgulayarak farklı açıklamalarda bulundular. 

ZORLU BİR SEZON OLACAK

Ankara genelinde birçok kulüp hazırlıklarını tamamlarken, Gölbaşı Belediye Spor da sözde hazırlık çalışmaları yeni sezonda sıkıntı yaratacak.

 

 

Bu haber toplam 1800 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.