1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Elikesik video yayınladı Karaaslan'dan jet yanıt geldi
Elikesik video yayınladı Karaaslan'dan jet yanıt geldi

Elikesik video yayınladı Karaaslan'dan jet yanıt geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine gelen Tatlar Arıtma Tesisi ile 13 ilçedeki eskiyen su borularının yenilenmesi için kredi talebinin ertelenmesine tepkiler devam ediyor.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine gelen Tatlar Arıtma Tesisi ile 13 ilçedeki eskiyen su borularının yenilenmesi için kredi talebinin ertelenmesine tepkiler devam ediyor.

CHP eski ilçe başkanı Bülent Elikesik ise sosyal medyadan tepkisini dile getirdi. Yayınladığı bir video ile Ak Parti Gölbaşı Grupbaşkanvekili Osman Karaaslan’ın daha önce ASKİ’nin kredi talebiyle ilgili söylediği sözleri bir video ile gündeme getirdi. Osman Karaaslan’a ‘Haniz hizmet düşmanı değildiniz? Diye soran Elikesik’e Karaaslan’dan jet yanıt geldi.

Karaaslan Elikesik’e tepki gösterirken şu ifadeleri kullandı:;

Bulent Elikesik bey öncelikle sözlerime başlamadan önce size yakıştıramadığım ve beni Gölbaşı düşmanıymışım gibi yapmış olduğunuz paylaşımınızdan dolayı şaşkınlığımı ve üzüntümü dile getirmek istiyorum Gölbaşımız ve Gölbaşılı hemşehrilerimiz için yıllardır ne işler yaptığımı,hangi yatırımların gelmesi için uğraştığımı ve siyasi parti gözetmeksizin her zaman bana ihtiyaç duyulduğunda koşarak gittiğimi en iyi bilenlerden birisi sizsiniz.Bu yaptığınız açıklamanında size ne kazandıracağınıda ve ne amaçla konuyu bilmeden yanlış bir açıklama yaptığınızı bilmiyorum.Şimdi size vicdanının sesinide dinleyerek cevaplandırmanız için aşağıdaki soruları soruyorum

1-Osman Karaaslan sizce Gölbaşı düşmanı mı ?

2-Osman Karaaslan Gölbaşına gelecek hangi hizmete dur der ?

3-Osman Karaaslan’ın ilçe başkanlığı döneminde ve daha sonra Gölbaşına yapılan yatırımlarda ne kadar katkısı olmuştur bunları biliyormusunuz?

4-Osman Karaaslan’ın Gölbaşılı vatandaşlarımızın zor günlerinde gece gündüz bir telefonla ulaştıklarında hemen onların yanında olduğunu biliyormusunuz?

5-Osman Karaaslan bugüne kadar Gölbaşında kaç tane işsiz kardeşimizin yanında olup yardımcı olduğunu biliyormusunuz?

6-Gölbaşın’da büyükşehir de meclis üyeliği görevi yapan bir çok arkadaşımız olmasına rağmen neden Osman Karaaslan’ı hedef seçtiniz ?

Aslında da daha çok size yönlendireceğim sorular varda şimdilik bu soruların cevabını verirseniz yeterli .Son olarak paylaşımda bulunduğunuz video da Askinin Gölbaşına yapacağı yatırıma red verdiniz demişsiniz böyle bir RED verme kesinlikle yoktur.Sadece komisyon raporunda tespit edilen eksikliklerin belirlenmesi ve dün yapılan olağan üstü toplantıda Covid 19 salgını vesilesiyle ertelenen 9 tane gündem maddeleriyle birlikte Temmuz ayında görüşülmesine karar verilmiştir.SON OLARAK ŞUNU İFADE EDEYİM OSMAN KARAASLAN ÜLKESİNİ MİLLETİNİ VE GÖLBAŞINI ÇOK SEVEN BİRİSİ DİR ,ONDAN DÜŞMAN OLMAZ....

 

Bu haber toplam 3390 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.