1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emre ifade verecek
Emre ifade verecek

Emre ifade verecek

Emre, Kağan Sözlemezgiller’e mesaj attığı iddiasıyla açılan soruşturma kapsamında Etik Kurulu’na ifade verecek

A+A-

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, menajer aracılığı ile Ankaragücü oyuncusu Kağan Sözlemezgiller'e mesaj attığı gerekçesiyle açılan soruşturma kapsamında Etik Kurulu'na ifade vermeye çağrıldı.

TANIDIK SIFATIYLA İFADE VERECEK

İki takımın ligde oynadıkları maç öncesi patlak veren mesaj olayıyla ilgili olarak 22 Haziran'da sözlü olarak dinlenmesine karar verilen Emre'nin tanık sıfatıyla ifade vereceği bildirildi. Emre'nin menajeri Ahmet Bulut'un ortağı Ekrem Okumuş'un maçtan üç gün önce cep telefonundan Ankaragücü futbolcusu Kağan'a yolladığı "Fazla sıkmayın...", "Emre senin işini halledecek" şeklindeki mesajların ortaya çıkmasından sonra, Trabzonspor kulübünün başvurusu üzerine Futbol Federasyonu soruşturma başlatmış ve konunun incelenmesine karar vermişti.
Soruşturmayı yürüten Etik Kurulu ilk etapta Emre Belözoğlu'nun yanı sıra, olayda adı geçen menajer Ekrem Okumuş ve Kağan Söylemezgiller'in de ifadelerinin alınmasını kararlaştırmıştı.

AĞIR CEZALAR BEKLENİYOR

Etik Kurulu'nun yapacağı inceleme sonunda herhangi bir suç unsuruna rastlanırsa olaya karışanların ağır cezalar alması söz konusu olacak. Menajer Ekrem Okumuş'un FIFA lisansının iptal edilebileceği, Emre'nin mesaj trafiği ile ilgisinin saptanması durumunda ise ağır bir hak mahrumiyeti alabileceği bildirildi.
Bilindiği gibi olayın ortaya çıkmasından sonra Ankaragücü ve Trabzonspor kulüpleri Futbol Federasyonu'na başvurmuş, sarı-lacivertli takımın oyuncusu Kağan ise yazılı bir açıklama yaparak konunun tamamen bir şakalaşmadan ibaret olduğunu ve Emre Belözoğlu'nun alakası olmadığını ifade etmişti.

Bu haber toplam 1409 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.