1. HABERLER

  2. Ercan Bilgin'den yakın dostlarına iftar yemeği
Ercan Bilgin'den yakın dostlarına iftar yemeği

Ercan Bilgin'den yakın dostlarına iftar yemeği

Gölbaşı Mütahitler Birliği Derneği Başkanı Ercan Bilgin, Haymana Yolu üzerinde bulunan Hasıraltı Cafe-Restaurant’ta bir iftar yemeği verdi.

A+A-

Gölbaşı Mütahitler Birliği Derneği Başkanı Ercan Bilgin, Haymana Yolu üzerinde bulunan Hasıraltı Cafe-Restaurant’ta bir iftar yemeği verdi.

Yemek öncesi iftara katılanları kapıda tek tek karşılayan Bilgin, yemek öncesi ve sonrası misafirlerinden ilgisini eksik etmedi. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açan misafirler, yapılan duanın ardından gecenin geç saatlerine kadar keyifli bir sohbet içerisine girdiler. Sohbetlerde bol bol anılar tazelendi, dostluklar pekiştirildi.

Bilgin’in iftar yemeğine katılan yakın dostları, "Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla böylesi sıcak bir ortamda bizleri ağırlayan çok değerli Ercan Bilgin kardeşimize teşekkür ediyoruz. Ramazan birlik, beraberlik, paylaşma ayıdır. Bu bakımdan bu ayın önemi çok büyüktür. Bugün birbirinden değerli insanlarla burada birlikte olmaktan dolayı mutluyuz" dediler.

RAMAZAN AYI PAYLAŞMA VE BEREKET AYIDIR

Birbirinden değerli dostlarıyla birlikte olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen Ercan Bilgin ise, "Ramazan ayı dolayısıyla siz değerli dostlarımla bir iftar yemeğinde bir araya gelmek istedim. Sağ olun, beni yalnız bırakmadınız. Geldiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan ayı bereket, paylaşma, kardeşlik bağlarının güçlendiği birlik beraberlik ayıdır. Ne mutlu ki bana, bugün siz değerli dostlarımla bir iftar yemeğinde yine bir araya geldik" şeklinde konuştu.

KİMLER KATILDI?

Ercan Bilgin’in iftar yemeğine Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Başkent Özlem Yapı Kooperatifi Başkanı Osman Kurt, 29 Mayıs Devlet Hastane Müdürü Mehmet Kaya, Yunus Emre Hizmet Derneği Başkanı Hayrullah Başer,  belediye meclis üyeleri Aydoğan Can ve Mehmet Aktay, Arif Küçük, Bayram Dursun, İsmail Teceren, Ahmet Yıldırım, Yasin Dayanç, Özcan Aydoğdu, Ziya Özkan katıldı.

_dsc0232_450x299.jpg

_dsc0233_450x299.jpg

_dsc0234_450x299.jpg

_dsc0238_450x299.jpg

_dsc0240_450x299.jpg

Bu haber toplam 4949 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.