1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Erdoğan hangi mitingden memnun kalmadı
Erdoğan hangi mitingden memnun kalmadı

Erdoğan hangi mitingden memnun kalmadı

CNN Türk'te ekrana gelen "Liderler Zirvesi"nin finalinin son konuğu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oldu.

A+A-

Başbakan Erdoğan, CNN Türk Haber Koordinatörü Yavuz Oğhan, CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Metehan Demir ve Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik'in sorularını cevaplandırdı.

İşte satır başları...

BİNGÖL'E DİYARBAKIR DİYE SESLENDİNİZ

Bu şarkıyı sadece ben sevmedim, halkım da sevdi. Bugün yorgunluğun ötesinde Bingöl'deki coşku bizi Diyarbakır'a taşıdı. Sonradan fark ettik yanlış yaptığımızı. Coşkunun dorukta olduğu bir mitingti. Bingöl'ün talihsizliği bir meydanı yok. Orada bayan ilgisi çok fazla. Bizi Bingöl hep mahçup etmedi, biz de onları mahçup etmedik. Bingöl'de yaptığım mitinglerin en iyisi.

MUTSUZ OLDUĞUNUZ MİTİNG OLDU MU?

Tek şikayetimiz Hakkari mitingi oldu. Hakkari'de halk tehdit edilmemiş olsa, esnaf kepeklerini kapatmamış olsa... Sizinle yarış içinde olan bir ilçe başkanına istifa et çağrısı yapıyorlar. Tabela asamassınız diyorlar. Ama biz er ya da geç tabelaları asacağız. Zorbalığa izin veremeyiz. Hakkari dışında bütün mitingler benim için iyiydi.

ERDOĞAN GİDEREK GÜÇLENİYOR MU?

Balkon konuşmamız şüphesiz sürecin bir özeti olacaktır. Ülkemizin geleceğiyle ilgili mesajlar olacaktır. Ama bunları açıklayamam. Biz balkonu boşuna yapmadık, bugünler için yaptık. Arkadaşlar ön hazırlığı yapıyorlar, çerçeve belli. 12 yılı hedefleyen bir konuşma olacak. Bu mesajın içerisinde iç ve dış gelişmeler olacaktır.
 

Bu haber toplam 1583 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.