1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Erdoğan'dan Mansur Yavaş'a afiş tepkisi
Erdoğan'dan Mansur Yavaş'a afiş tepkisi

Erdoğan'dan Mansur Yavaş'a afiş tepkisi

Erdoğan'dan Mansur Yavaş'a afiş tepkisi

A+A-

AK Parti'nin Ankara'da düzenlediği 'Büyük Ankara Mitingi'nde coşkulu kalabalığa hitap eden Başbakan Erdoğan'ın hedefinde, CHP'nin Ankara Büyükşehir adayı Mansur Yavaş vardı.

Mansur Yavaş'ın seçim sloganı olan 'Yavaş gardaşım yavaş' ilanını eleştiren Erdoğan, ' Ankara modern bir başkent ilan bak ilana'Yavaş gardaşım yavaş' diyor. Ey bunların hiç acelesi olmadı ki. Ankara'da yavaş olana oy yok' dedi.
VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Başbakan Erdoğan şu açıklamalarda bulundu:

'Faşisizm, ırkçılık genlerine işlemiş çıkmaz CHP'nin içinde. CHP Ankara'da ne yaptı? MHP'li bir ismi Ankara'da aday yaptı. Ne diyor çok enteresan burası Ankara modern bir başkent ilan bak ilana'Yavaş gardaşım yavaş' diyor. Ey bunların hiç acelesi olmadı ki. Bunlar o kadar yavaş ki Ağustos böceği gibi 5 yıl yatarlar hiç acele etmezler. Ufukta sandık görününce öylesine çalışmaya başlarlar. Ankaralı bunları yutmaz, yutmuyor. Ankara'da tembele oy yok. Ankara'da yavaş olana oy yok. Ankara'nın acelesi var. Ankara'da AK Parti'nin karşısına çok aday çıkardılar, olmayacak vaatlerde bulundular. Ankaralı bunları yutmaz. Şu anki CHP adayı Beypazarı'nda başkandı. 13 kuruş olan suyu 25 kuruşa çıkardı. Sülfatlı suyu vatandaşıma içirdi. Daha aday olurken bunu kandırdılar ekip kuramadı ekip'

KİRALIK ADAYLA SİYASET YAPILMAZ

Başbakan Erdoğan, Daha önce MHP'den aday olan Mansur Yavaş'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından aday göstermesini de sert sözlerle eleştirdi.

Erdoğan, ' MHP'ye bakıyorsunuz CHP'nin avukatı gibi çalışıyor. CHP de MHP olmaya çalışıyor. CHP'nin genel müdürü bozkurt işareti yapıyor, hayırlı olsun. Yeni partin hayırlı olsun Kılıçdaroğlu. Şimdi gitsin bu bozkurt işaretini 12 Eylül'de öldürülen solcu ve ülkücülere izah etsin. CHP gitsin bu ülkücü adayını onlarca yıl istismar adaylara izah etsin. Kiralık adayla siyaset olmaz. Organ nakli yapar gibi aday transfer ederek siyaset yapılmaz' dedi..

Bu haber toplam 3052 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.