1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Erdoğan'ı ağlatan anı - Video
Erdoğan'ı ağlatan anı - Video

Erdoğan'ı ağlatan anı - Video

Ayşe ninenin su sevinci Erdoğan'ı ağlatmış.

A+A-

Çankırı'daki mitingde hizmet siyasetine oy isteyen Erdoğan, merkez bağlı Yeşilyurt köyündeki Ayşe ninenin yaşadığı su sevincini duyunca ağladığını söyledi.

SİZLERLE DERTLEŞMEYE GELDİM

Takım tutar gibi parti tutulmamasını isteyen, ideoloji siyasetine değil hizmet siyasetine oy verilmesi çağrısında bulanan Erdoğan, Çankırı'nın su sorunun giderdiklerini belirtti ve Yeşilyurt köyündeki Ayşe ninenin hikayesi karşısında gözyaşlarını tutamadığını söyledi. Çanıkrı mitinginde, "Sizlerle dertleşmeye geldim" diyen Erdoğan, iktidarı MHP ve 'CHP'nin yavrusu' DSP'den devraldıklarını ve o dönemde ne yapıldığını sordu.

TIS SESİ GELİYORDU

"Hizmet edeni başımızın sütüne koyalım ama yapmayana 'sen Çankırı'ya ne verdin, söyle bakalım?' diye soralım" diyen Başbakan, konuyu 2010'da sona erdirdiklerini söylediği su sorununa getirdi: "Onların söyleyecekleri bir şey yok. Su sorunu yıllar yılı sıkıntı değil miydi? Bu konuda yaptıklarımız sizi ne kadar memnun ettiyse bizi de o kadar memnun etti. Musluktan tıs sesi geliyordu ve iktridarda MHP ile CHP'nin yavrusu DSP vardı. 2010'da memba kalitesinde suyu Çankırı'ya getirdik mi, hayırlı olsun.

AYŞE NİNE AĞLATTI

Merkeze bağlı Yeşilyıurt köyünden 75 yaşındaki Ayşe ninenin sevincini anlattılar bana. Köye tarihinde ilk kez su gelmiş. Ayşe nine günlerce mezarlığa gitmiş ve 'kalkın, köyümüze su geldi' diye sevincini aktarmış. Çok içlendim ve ağladım. 'Ayşe nineye bu sevinci yaşattık ya bundan ötesi olamaz, Rabbim sana hamdolsun' dedim."

İŞTE ERDOĞAN'IN O SÖZLERİ

Bu haber toplam 1494 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.