1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erman Toroğlu'ndan şike yorumu
Erman Toroğlu'ndan şike yorumu

Erman Toroğlu'ndan şike yorumu

Erman Toroğlu, şike operasyonunu ve sonuçlarını yorumladı.

A+A-

Kanal D ana haberde konuşan Erman Toroğlu, operasyonu ve sonuçlarını yorumladı. Lig TV'den marka değeri gerekçesiyle kovulduğunu hatırlatan Toroğlu, eski kanalını topa tuttu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dinlemeye takılan telefon görüşmelerinde Erman Toroğlu'nu Lig TV'den kovdurduğuna dair diyaloglar olduğu iddia edildi. Kanal D'de Serdar Cebe'nin sorularını yanıtlayan Toroğlu "Herkes beni işten atmak isteyebilir. Ben çalıştığım müesseseye bakarım, beni o ilgilendirir." dedi.

YILDIRIM'IN TOROĞLU İLE SÖYLEDİKLERİ DİNLEMEYE TAKILDI

İddialardan biri de, çoğu kez basında dillendirilen ama 'somut' bir veriyle açıklanmayan, eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun Lig TV'den Yıldırım'ın talimatıyla kovdurulması. "Erman Toroğlu'nu ben kovdurdum. Daha farklı şeyler mi yapayım?" dediği dinlemeye takılan Yıldırım hakkında, Toroğlu'nun suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Yıldırım'dan şikâyetçi olan Toroğlu'nun 'müşteki' sıfatıyla ifade vermesi bekleniyor. Ayrıca gözaltına alınan şüphelilerin Futbol Federasyonu tarafından yapılan futbolcu menajerliği sınav sorularını 15 bin euroya sattıkları da öne sürülüyor. Hatırlanacağı gibi federasyon, bu sınavda usulsüzlük olduğu gerekçesiyle sınavı iptal etmişti.

İŞTE ERMAN TOROĞLU'NUN ŞİKE YORUMU

Bu haber toplam 1817 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.