1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Erol Gündüz'e Büyükşehir'de kritik görev
Erol Gündüz'e Büyükşehir'de kritik görev

Erol Gündüz'e Büyükşehir'de kritik görev

Yıllardır bürokraside sayısız başarılara imza atan ve ülkeye hizmet eden daha önce de Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Erol Gündüz Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na atandı.

A+A-

Yıllardır bürokraside sayısız başarılara imza atan ve ülkeye hizmet eden daha önce de Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Erol Gündüz Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na atandı.

Gönlünde ayrı bir yeri olan ve Beypazarı, Ayaş, Güdül, Gölbaşı ve Ankara merkezde ciddi anlamda hizmeti olan daha önce de Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcılığı, ÖÇK Genel Müdür Yardımcılığı ve Ulaştırma Bakanlığı Alt yapı yatırımları genel müdürlüğü genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Erol Gündüz Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde kritik bir göreve getirildi.

Erol Gündüz’ün Fen İşleri Daire Başkanı olarak atanması Gölbaşılılıları da sevindirdi. Ulaştırma Bakanlığı ve Çevre Bakanlığında görev yaptığı süre içerisinde Gölbaşı'na büyük hizmetleri olan Erol Gündüz’e yeni görevinde başarılar dileriz.

EROL GÜNDÜZ KİMDİR

İstanbul Teknik Üniversitesi inşaat fakültesinden mezun olan Erol Gündüz 20 yıla yakın bir süre Ankara’nın Sincan Ayaş Beypazarı Gölbaşı Belediyelerinde imar planları imar uygulamaları ve fen işlerinin her kademesinde çalışmıştır.

1999 yılında Sayın Mansur Yavaş’ın başlattığı ülkemizde belediyelere örnek bir çalışma olan Beypazarı’ndaki ata yadigârı yapıların korunması ve yaşatılması hususunda birlikte çalışmıştır. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda turizm bölgelerinin planlanmasında planlama Şube müdürü olarak görev yapmıştır.

Gölbaşı Belediyesi teknik işler Başkan yardımcısı görevinde bulunduğu dönemde Mogan Gölü’nün temizliği merkez Konya yolunun yer altına alınması ve özellikle Gölbaşı'na yeni bir hastane yapılması hususunda yoğun bir çalışma yapmıştır.

Ankara Büyükşehir belediyesi sınırları içerisine alınan köylerin mahalle yapılması ile yok olan köy kimliklerinin kaybolmaması hususunda Gölbaşı'nda yaşayan köyler adıyla örnek bir proje başlatmıştır.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü’nde iki yıl süreyle genel müdür yardımcısı olarak ülkemizdeki korunan alanların planlanması ve kullanılması hususunda çalışmalar yapmıştır.

2014 yılından itibaren Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda altyapı yatırımları Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcısı olarak Ordu Giresun Havaalanı İnşaatı Ankara Keçiören metrosu ve Kızılay Çayyolu metrosu inşaatlarının tamamlanması ile İstanbul’da devam eden metro çalış inşaatlarında çalışmalar yapmıştır.

Geleneksel ata yadigarı yapıların korunması ve yapı standartlarının belirlenerek günümüze uyarlanması ve ulaşım yapıları ile yatay mimari yerleşimleri hususunda çalışmalar bulunmaktadır.

Erol Gündüz evli ve iki çocuk babasıdır

 

Bu haber toplam 30952 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum