1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ertuğrul Özkök'ten Star Akademi'de kardeşlik mesajı
Ertuğrul Özkök'ten Star Akademi'de kardeşlik mesajı

Ertuğrul Özkök'ten Star Akademi'de kardeşlik mesajı

Dün akşam yayınlanan Star Akademi'de Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök kardeşlik mesajı verdi.

A+A-

Juri üyeliğini Ajda Pekkan, Sertab Erener, Atilla Özdemiroğlu ve Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'ün yaptığı 'Star Akademi' yarışması ilk bölümüyle ekrana geldi.

"ÖYLE GÜZEL SÖYLE Kİ KÜRT SORUNU ÇÖZÜLSÜN"

Adayların belirlenme sürecinde Ertuğrul Özkök'ün geçtiğimiz hafta Diyarbakır'dan gelen Kürt kızı Mekiye'den kürtçe şarkı istemişti. Özkök'ün; ''Öyle güzel söyle ki bu Kürt sorunu çözülsün. Bütün Türkiye dinlesin bizi'' sözleri üzerine, 'Dar Hejiroke' isimli Kürtçe türküyü seslendiren Mekiye, bu hafta canlı yayında Ajda Pekkan'ın seslendirdiği Bir Rüya Gibi şarkısını söyledi.

ERTUĞRUL ÖZKÖK'DEN KARDEŞLİK MESAJI

Ajda Pekkan ve Sertap Erener'in beğenisini kazanan Mekiye, söz Ertuğrul Özkök'e geldiğinde ise etnik kökeniyle ilgili yorumlar aldı. Özkök, Mekiye'nin geçen hafta söylediği Kürtçe şarkıya atıfta bulunarak "Seçmeler sırasında çok güzel kürtçe şarkı söyledi ama bugün Türkçe bir şarkıyı ve Türkiye'nin şarkısını çok güzel söyledi. Bu ülkenin insanları kürt olarak kürtçe şarkılarını çok güzel söylüyorsa ve o ülkenin Türkçe şarkılarını da aynı güzellikle aynı coşkuyla söylüyorsa buradan bir mesaj var bu ülkeye." dedi.

STAR AKADEMİ'DE MEKİYE'NİN CANLI PERFORMANSI VE ÖZKÖK'ÜN YORUMU

Bu haber toplam 1430 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.