1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Faik Eldekçi: Ak Parti yeni bir başlangıç oldu
Faik Eldekçi: Ak Parti yeni bir başlangıç oldu

Faik Eldekçi: Ak Parti yeni bir başlangıç oldu

AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Faik Eldekçi, partisinin iktidara gelişinin 18. Yılı münasebetiyle belediye meclisinde bir konuşma yaptı.

A+A-

AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Faik Eldekçi, partisinin iktidara gelişinin 18. Yılı münasebetiyle belediye meclisinde bir konuşma yaptı.

Ak Parti’nin 18 yıllık iktidarı boyunca yaptıklarına değinen Eldekçi, İzmir’deki depremde hayatını kaybedenlere başsağlığı ve yaralananlara ise şifa diledi.

Faik Eldekçi şu ifadeleri kullandı;

Sayın Belediye Başkanım, Kıymetli Belediye Meclis Üyelerimiz AK Parti Grubu adına söz almış bulunmaktayım. Kasım Ayı Belediye Meclis Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

3 Kasım Tarihinin grubumuz adına ve aslında tüm Türkiye adına önemli bir tarih olduğunu Dile getirmek istiyorum. 3 Kasım 2002 tarihi “Bizim yoldaşımız millettir. Milletimizle beraber yürüdüğümüz müddetçe bizi yolumuzdan ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir." Diyerek çıktığımız bu yolda milletimizin teveccühü ile AK Partimizin İktidara geldiği gündür. Bu hareketin lideri, Recep Tayyip Erdoğan bu ifadeleri kullandığında tarihler 14 Ağustos 2001'i gösteriyordu.

Kuruluşundan sadece 15 ay sonra tek başına iktidar olan Ak Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerinden bu yana aralıksız tek başına iktidarını sürdürerek Türk siyasi tarihine damgasını vurdu. . 3 Kasım tarihi, sadece AK Parti için değil, Türkiye için, Ortadoğu için, İslam alemi için, bütün milletimiz için bir milat oldu, yeni bir başlangıç oldu . Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kurulan partimiz, kısa zamanda ülkenin çehresini değiştirmiştir. İktidara gelişimizin kuruluş yıldönümü ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Partimiz için gecesini gündüzüne katan, acı ve tatlı günlerinde hep yanımızda yer almış vatandaşlarımızı ve hayatını kaybederek bugün aramızda olmayan partimizin değerli üyelerini Rabbim cennetiyle mükafatlandırsın.

Başarılarla dolu daha nice AK yıllara ulaşmamız dileğiyle bugüne kadar ilk günkü aşk ve heyecanla faaliyet gösterdik, bundan sonra da aynı ruh, aynı heyecanla, aynı coşkuyla milletimizin çizdiği rotada yolumuza devam edeceğiz. İktidara gelişimizin 18. yıldönümünde daha nice eserler üretmek, daha nice mutluluklara vesile olmak dileğiyle aziz milletimize teşekkürü bir borç biliriz" Sözlerimi tamamlamadan önce geçtiğimiz günlerde yaşanan İzmir depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İdil, Ayda ve Elif’leri bizlere verdiği güzel haberlerin tüm depremzedelerimize umut olması dileğiyle. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. Belediye meclis toplantımızın tekrardan hayırlara vesile olmasını diliyor.. Hayırlı günler dilerim.

Bu haber toplam 7067 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.