1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Faik Eldekçi gençlerle bir araya geldi
Faik Eldekçi gençlerle bir araya geldi

Faik Eldekçi gençlerle bir araya geldi

Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Faik Eldekçi, gençlerle bir araya gelirken seçimler için çalışma sözü verdi.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Faik Eldekçi , ilçe binasında gerçekleştirilen devir-teslim töreninde gençler ile bir araya geldi.Belediye başkanı Fatih Duruay, İlçe Başkanı Selim Akceylan ve partililerin katıldığı törende başkanlığı devralan Eldekçi “önümüzdeki yerel seçimler kritik öneme sahip. Burada hepimize çok büyük sorumluluklar düşüyor , birlik ve beraberlik içerisinde Gölbaşımız da AK Belediyeciliğin devamı için tüm gençlerimiz ile el ele, kol kola, gönül gönüle verip, gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

Gençlik Kollarının kapısının herkese açık olduğunun altını çizen Eldekçi, “ AK davaya gönül vermiş tüm genç kardeşlerimizi ilçe binamıza bekliyorum.” Diyerek gençlere çağrıda bulundu.   Devir-teslim törenin ardından geçmiş dönemlerde Gölbaşı Gençlik Kollarında çalışmış gençlerle bir araya gelen Eldekçi, birlik ve beraberlik sözlerini hayata geçirmiş oldu.

Bu haber toplam 3581 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.