1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Fehmi Koru Zaman gazetesinden neden ayrıldı - İzle
Fehmi Koru Zaman gazetesinden neden ayrıldı - İzle

Fehmi Koru Zaman gazetesinden neden ayrıldı - İzle

Fehmi Koru kendisi hakkında merak edilen sorulara canlı yayında yanıt verdi.

A+A-

Zaman gazetesinden Star gazetesine transfer olduktan sonra ilk kez canlı yayına çıkan Fehmi Koru, kendisi hakkında merak edilen sorulara yanıt verdi.

ZAMAN GAZETESİNDEN NEDEN AYRILDI?

Habertürk TV'de Ece Üner'in sorularını yanıtlayan Koru, Zaman gazetesini neden bıraktığı yönündeki soruya: '' Zaman gazetesinde ben 1 milyon kişiye sesimi duyurmak için bir geçiş yaptım. Seçim öncesinde boş oturmak yerine en önemli alternatif Zaman'dı. Zaman'da çok yazar var. Ben iki sütun dolduruyorum. Orası bir sütun verebildi. Daha hareketli bir ortamda olmayı arzu ediyordum. Sevgili Ekrem Dumanlı ve Mustafa Karaalioğlu bir dizi tedbir aldı'' şeklinde karşılık verdi.

ÖZKÖK İLE PROGRAM YAPACAK MI?

Geçtiğimiz günlerde Aydın Doğan ile bir araya gelen Koru, bu görüşme sonrası Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök ile program yapacağı yönündeki iddilara da yanıt verdi. Koru, Aydın Doğan ile yaptığı görüşmeyi şu sözlerle anlattı: '' Aydın Bey ile konuştuk. Bu fikir de konuşuldu. Masadaki bir başka ortak dostumuz önerdi bunu. Aydın Bey'in de hoşuna gitti. Zaten çok daha önce Balçiçek İlter de teklif etmişti bunu. Galiba Ertuğrul Özkök kabul etmemiş, o yüzden olmamıştı. Ertuğrul Özkök belli fikirleri gayet iyi savunuyor. Ben de bazen cevaben yazıyorum. Gazete sayfalarında tartışıyoruz. Sözlü olarak yaparsak herkes daha rahat takip eder. Ama tabi Ertuğrul Özkök'ün tercihi.''

DOĞAN GRUBUNA GEÇECEK Mİ?

Doğan grubuna geçir geçmeyeceği yönündeki bri soruya da esprili bir cevap veren Koru, 80 yaşına geldiğinde Doğan grubunda yazabileceğini belirtti.

İŞTE FEHMİ KORU'NUN AĞZINDAN AYRILIK OLAYI  

Bu haber toplam 1564 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.