1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe davadan vazgeçsin
Fenerbahçe davadan vazgeçsin

Fenerbahçe davadan vazgeçsin

Başbakan Erdoğan'la görüşen Michel Platini'den özel istek.

A+A-

UEFA Başkanı Michel Platini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la AK Parti Merkez Binası'nda görüştü. AK Parti Genel Merkezi'nde, saat 15.00'da başlayan görüşmenin, önceden planlanmış bir nezaket ziyareti olduğu öğrenildi.

'FENERBAHÇE'NİN DAVAYI ÇEKMESİ İSABETLİ OLUR'

Yaklaşık 75 dakika süren buluşmada, Türk futbolunun içinden geçtiği süreç, şike konusu ve Fenerbahçe'nin CAS'a açtığı dava da gündeme geldi. Platini'nin UEFA açısından yaşanan süreci ve bundan sonra yapılacaklar konusunda Başbakan Erdoğan'ı bilgilendirirken,"Fenerbahçe'nin CAS nezdinde açtığı 45 Milyon Euro'luk davayı geri çekmesi isabetli olur" dediği öğrenildi. Bu durum akıllara "Dava çekilirse acaba UEFA'nın uygulamayı düşündüğü cezalar minimumda mı kalacak?" sorularını getirdi.

PLATİNİ - ERDOĞAN ZİRVESİ

Edinilen bilgilere göre Başbakan Erdoğan'ın da şike iddialarının araştırıldığını ve adli sürecin aynı titizlikle devam ettiğini belirtip "Uluslararası platformda Türk futboluna bir leke gelmemesi için hassas davranıldığını" ifade ettiği kaydedildi.

Erdoğan, Türk futbolunun geçmişinde böyle bir olay olmadığını da kayda geçirirken, yaşananların kendilerini üzdüğünü söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile UEFA Başkanı Michel Platini'nin buluşması oldukça samimi bir ortamda geçti. İkili "şike davası" gibi ağır konuların yanı sıra gençlik yıllarındaki futbol kariyerleri üzerine de derin ve esprili bir sohbet gerçekleştirdi.

PLATİNİ İSTANBUL'DA TUTUKLANABİLİR
Bu haber toplam 1730 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.