1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe küme düşerşe..
Fenerbahçe küme düşerşe..

Fenerbahçe küme düşerşe..

Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi halinde, bazı futbolcularını kiralamak için başvuruda bulunacak.

A+A-

Fenerbahçe ağırlıklı şike soruşturması başladığı günden bu yana aldığı önlemler ve demeçlerle ezeli rakibinin yanında durmaya çalışan Galatasaray ilginç bir proje geliştirdi.

Yönetim, soruşturmanın ilk gününde TV ve internet sitelerine haber yasağı koyarken, Başkan Ünal Aysal verdiği demeçlerle tansiyonu düşürmeye çalışmıştı. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Fenerbahçe'nin yanında durmaya devam edeceklerini belirtirlerken şu ifadeleri de kullandılar:

"Biz ezeli ve ebedi rakibimizin bu işten en az hasarla çıkması için elimizden geleni yapıyoruz. Aynı duruma biz düşseydik davul-zurna ile karşılayanlar olur muydu? Elbette. Ama biz aristokrat topluluğuz ve böyle bir durumda menfaat peşinde koşmayız".

Futbolun içinde bulunduğu durum nedeniyle isimlerini açıklamaktan kaçınan Galatasaraylı yöneticiler, Başkan Ünal Aysal'ın önceki gün "Transfer için 15 Temmuz'u bekliyoruz" açıklamasının detaylarını da şöyle verdiler:
"Fenerbahçe eğer küme düşürülürse, hocamıza sorarız ve ihtiyacımız olan oyuncuyu isteriz. Ama bu futbolcunun bonservisiyle alınması anlamına gelmesin. Fenerbahçe oyuncusunu verir, 1 yıl bizde oynar. Süper Lig'e çıktığında da gelir, geri alır. Böyle bir anlaşmaya sıcak bakabiliriz. Yoksa, Fenerbahçe'nin durumundan istifade edelim, oyuncuları kapalım diye bir düşüncemiz asla olmadı. Ayrıca böyle bir durumda oyuncuların Fenerbahçe'ye maliyet yükü azalmış olur."

PARA TRANSFERE GİTMEYECEK

Sarı-lacivertli ekip için küme düşürülme kararı alındığı anda, Bank Asya 1. Ligi'nde 3 yabancı oyuncuya izin verilmesi nedeniyle en az 7 yabancısını satmak zorunda kalacak.
Bu arada Mali Genel Kurul'da alınan yetki sonrası, transfere hız verileceği iddiaları da yine Galatasaray tarafından yalanlandı. Yöneticiler, öncelikle borçların yapılandırılacağı ve Riva Projesi'nden gelecek para ile de yeni gayrimenkullerin alınmasına öncelik verileceğini belirttiler.

Bu haber toplam 2019 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.