1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe Samsun engelini aştı - İzle
Fenerbahçe Samsun engelini aştı - İzle

Fenerbahçe Samsun engelini aştı - İzle

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Samsunspor ile karşılaşan Fenerbahçe, maçtan 3-0 galip ayrıldı.

A+A-

29 yıldır Türkiye Kupası hasreti çeken Fenerbaçe, Samsunspor'u 15 dakikada bulduğu 3 golle 3-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYIN!..

MAÇIN GOLLERİ:

FENERBAHÇE 1-0 SAMSUNSPOR GOL: BİENVENU

FENERBAHÇE 2-0 SAMSUNSPOR GOL: ALEX

FENERBAHÇE 3-0 SAMSUNSPOR GOL: SELÇUK

Hafta sonu derbide Galatasaray ile 2-2 berabere kalan ve puan farkını kapatma şansını kullanamayan Fenerbahçe, uzun süredir hasretini çektiği Türkiye Kupası'nda yoluna devam etmek için Samsunspor karşısındaydı. Sarı lacivertli ekipte kaleci Volkan, Gökhan Gönül, Emre, Stoch ve Sow dinlendirilirken, kaptan Alex takımın lideri olarak sahadaydı. Konuk takımda ise sakatlığı bulunan Gekas kadroda yoktu. G.Saray maçında yaşanan olaylar nedeniyle yine kadın ve çocuk taraftarının önündeydi.

ALEX FENERBAHÇE'Yİ RAHATLATAN İSİM OLDU

Mücadele Fenerbahçe'nin ataklarıyla başlarken, golü de bulmaları çok zaman almadı. 9. dakikada Dia'nın kaleciden seken şutunu çok iyi takip eden Bienvenu kupadaki 4. golüyle takımını öne geçirdi. 2 dakika sonra Caner'in hazırladığı pozisyonda Alex, çok klas bir vuruşla farkı ikiye çıkardı ve tribünleri rahatlatan isim oldu. Maçı istediği tempoda götüren sarı lacivertliler, 34. dakikada geçtiğimiz sezonlardakine benzer bir duran top organizasyonuyla farkı 3'e çıkardı; Alex ortaladı, Selçuk ön direkte kafayı vurdu: 3-0.

Maçın kalan bölümünde iki takımın da çabaları gol getirmedi ve karşılaşma 3-0 sona erdi. Fenerbahçe, böylece adını çeyrek finale yazdıran takımlardan biri oldu.

Bu haber toplam 1517 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.