1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fener'i Aziz Yıldırım şampiyon yaptı
Fener'i Aziz Yıldırım şampiyon yaptı

Fener'i Aziz Yıldırım şampiyon yaptı

Hıncal Uluç, Fenerbahçe'nin kazandığı şampiyonluğun sırrını anlattı

A+A-

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, kıran kıran geçen şampiyonluk yarışını değerlendirdi.Fenerbahhçe'nin, Aziz Yıldırım sayesinde şampiyon olduğunun altını çizen Uluç, Trabzonspor'un da şampiyonluğu kaybetme nedenlerini anlattı.

HOVARDALIK YAPMAYA HAKKIN YOK

Trabzonlular şampiyonluğu niye kaybettiklerini uzakta aramasın... Yattara'yı ziyan eden, Ceyhun'u ziyan eden, Teofilo'yu kaçıran... Elinde imkânların olur da şampiyonluk yarışında olursun da disiplin misiplin ayağına bir takım işler yaparsın. Ama sen averaja kalmış bir şampiyonluk yarışının içindeyken, kadron da sınırdayken hovardalık yapma hakkın yok. Şov yapma hakkın yok.

FENER'İ ALEX ŞAMPİYON YAPMADI

Aykut Kocaman, Alex şov yapmaya kalktı; ne yaptı Aziz Yıldırım? Vurdu kafasına "Oynatacaksın" dedi. Antrenörle bitmiyor iş. Başkan müdahale etti ve sene sonunda da müdahalesini açıkladı. "Fener'i, Alex şampiyon yaptı" diyenlere "Alex'i ben oynattım, Aykut Kocaman değil" dedi. Çünkü Fener'in bütün şampiyonluklarınıAziz Yıldırım kazandırdı; biliyorsun. Mustafa Denizli de kazandırmadı!

ŞAMPİYONLUĞUN SIRRI YILDIRIM'DA

Aykut resmen oynatmıyordu. Arkasına medyayı da almıştı; 'Büyük hoca Aykut!..' Hayır!.. Ne Aykut Kocaman büyük hoca, ne Şenol büyük hoca...
Ama Aykut'un yanlışını düzelten bir Aziz Yıldırım var, Şenol'un yanlışını düzelten kimse çıkmadı Trabzon'da. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun sırrı bu...
 

Bu haber toplam 1519 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.